Crash Bandicoot 4: It’s About Time / Πάνω από 100 επίπεδα και microtransactions!

Περίληψη: Μετρώντας αντίστροφα για το μεγάλο release, όλο και περισσότερες πληροφορίες έρχονται στη δημοσιότητα - πάμε να τις δούμε αναλυτικά!

Δεν έχουν περάσει αρκετές μέρες από τότε που μάθαμε για την κυκλοφορία του Crash Bandicoot 4: It’s About Time και πλέον έρχονται όλο και περισσότερες πληροφορίες στη δημοσιότητα. Όπως φαίνεται, λοιπόν, το παιχνίδι θα έχει 100 επίπεδα μαζί με άλλα χαρακτηριστικά, όπως νέα game modes, που θα αλλάζουν αρκετά το gameplay.

Video Duration
1:33


Για λόγους σύγκρισης, το Crash Bandicoot: Warped είχε μόλις 32 επίπεδα μαζί με αυτά των bosses και τα μυστικά, κάτι που σημαίνει πως η νέα παραγωγή του franchise θα είναι αρκετά πλούσια.

Σε ό,τι αφορά τώρα το έξτρα περιεχόμενο, μια αναφορά στο site του Xbox μαρτυρά πως οι παίκτες θα μπορούν να αποκτήσουν νέο υλικό με το αντίστοιχο αντίτιμο. Προς το παρόν δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες επί του θέματος.

Το Crash Bandicoot 4: It’s About Time θα κυκλοφορήσει για PS4 και Xbox One στις 2 Οκτωβρίου και μπορείτε να το κάνετε από τώρα προ-παραγγελία από τα καταστήματα Public και το public.gr!