Το Cyberpunk 2077 επιστρέφει στο PlayStation Store!

Περίληψη: Η απόφαση της Sony να αφαιρέσει το Cyberpunk 2077 από το PlayStation Store αλλάζει. Πότε επανέρχεται το παιχνίδι με βελτιώσεις και fixes;

Η κυκλοφορία του Cyberpunk 2077 συνοδεύτηκε από αρκετά προβλήματα στις κονσόλες προηγούμενης γενιάς. Το νέο παιχνίδι της CD Projekt Red είναι ιδιαίτερα απαιτητικό και το PlayStation 4 δεν μπορούσε να προσφέρει ικανοποιητική εμπειρία. Αυτό οδήγησε τη Sony στην απόφαση να αφαιρέσει το παιχνίδι από το PlayStation Store, μέχρι να επιλυθούν τα προβλήματα, με την CDPR να προσφέρει επιστροφή χρημάτων σε όσους αγόρασαν το παιχνίδι ψηφιακά. Τώρα, 6 περίπου μήνες μετά την απόφαση αυτή, ετοιμάζεται η επαναφορά του Cyberpunk 2077 στο PS Store. Η επιστροφή του παιχνιδιού στο PlayStation Store θα γίνει στις 21 Ιουνίου, όπως ανακοίνωσε η CDPR.

Τους τελευταίους 6 μήνες η CDPR έχει κυκλοφορήσει μια σειρά από μεγάλα patches για τη διόρθωση των bugs και των προβλημάτων απόδοσης του παιχνιδιού. Πολλές από τις διορθώσεις επάνω στις οποίες εργάστηκε η εταιρία στόχευαν στην επίλυση των προβλημάτων, που είχαν κάνει την εμφάνισή τους στις last gen κονσόλες. Οι βελτιώσεις αυτές ήταν αρκετά σημαντικές, ώστε η Sony να επαναφέρει το παιχνίδι στο ψηφιακό κατάστημά της.

Τα νέα της επανακυκλοφορίας του Cyberpunk 2077 στο PS Store επιβεβαίωσε και η Sony. Παρόλα αυτά, η εταιρία επισημαίνει πως όσοι αποκτήσουν το παιχνίδι για το PS4 είναι πιθανόν να συνεχίσουν να έχουν θέματα απόδοσης ακόμα και μετά από τα τελευταία patches. Για την καλύτερη εμπειρία η Sony προτείνει το Cyberpunk 2077 σε χρήστες PlayStation 4 Pro και PlayStation 5.

Παρά τα αρχικά προβλήματα πάντως το Cyberpunk 2077 σημείωσε εξαιρετικές πωλήσεις κατά την κυκλοφορία του. Επιπλέον η CD Projekt Red έχει πολλάκις δεσμευτεί ότι θα συνεχίσει να υποστηρίζει και να βελτιώνει το παιχνίδι για αρκετά χρόνια ακόμα. Σίγουρα η απόδοση στις last gen κονσόλες δεν ήταν η αναμενόμενη κατά το λανσάρισμα αλλά το Cyberpunk βρίσκεται πλέον σε πολύ καλύτερη κατάσταση από ό,τι έξι μήνες πριν.

Γι’ αυτό και η Sony αποφάσισε να το επαναφέρει στο ψηφιακό της κατάστημα άλλωστε!