Cyberpunk 2077: Νέο trailer, gameplay video και anime σειρά στο Netflix!

Περίληψη: Για τους φανατικούς του Cyberpunk 2077 έχουμε 3 videos που κάνουν την ανυπομονησία για το game... αφόρητη. Bonus το πρώτο trailer από την anime σειρά που έρχεται στο Netflix!

Η CD Projekt RED έκανε μια σειρά αποκαλύψεων στο πλαίσιο του καλοκαιρινού της event. Αρχικά δημοσίευσε ένα νέο trailer για το Cyberpunk 2077, που δείχνει τη νύχτα, τη Night City, τις αποστολές και αρκετά ακόμη ενδιαφέροντα στοιχεία. Δείτε το στη συνέχεια:

Video Duration
2:14


Επίσης το πολωνικό studio δημοσίευσε ένα νέο gameplay video, που παρουσιάζει το Brain Dance, έναν editor που σας επιτρέπει να εξετάζετε και να αναλύετε τα γεγονότα που συμβαίνουν στο game. Δείτε πώς λειτουργεί ο μηχανισμός μέσα από το παρακάτω video:

Video Duration
6:24


Πέρα από τα παραπάνω videos, ορισμένα μεγάλα sites του εξωτερικού είχαν πρόσβαση στο παιχνίδι και κάποια δημοσίευσαν και σχετικά gameplay videos. Ένα από αυτά μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Video Duration
14:17


Τέλος, ανακοινώθηκε μια νέα anime σειρά που βασίζεται στο game, θα έχει τον τίτλο Cyberpunk: Edgerunners και θα προβληθεί από το Netflix μέσα στο 2022 για πρώτη φορά. Δείτε ένα πρώτο trailer στη συνέχεια:

Video Duration
2:08