Cyberpunk 2077/ Νέο trailer με τον Keanu Reeves και lip-sync για όλες τις γλώσσες!

Περίληψη: Έναν μήνα πριν την κυκλοφορία του πολυ-αναμενόμενου game της, η CD Projekt RED δημοσίευσε νέο trailer για το Cyberpunk 2077 αποκαλύπτονας σημαντικά στοιχεία...

Η CD Projekt RED δημοσίευσε ένα νέο trailer για το Cyberpunk 2077, φτάνοντας σχεδόν ένα μήνα πριν την κυκλοφορία του πολυ-αναμενόμενου game της. Το νέο διαφημιστικό έχει πρωταγωνιστή τον Keanu Reeves, που ρωτάει τους παίκτες τι θέλουν να κάνουν στην Night City και για ποιο λόγο κατέληξαν εκεί.

Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 19 Νοεμβρίου για PC, PS4 και Xbox One, ενώ θα είναι playable και σε PS5 και Xbox Series X (με το next-gen upgrade να διατίθεται το 2021 όμως).

Video Duration
0:31


Μια ακόμη ενδιαφέρουσα πληροφορία είδε το φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με τον senior quest designer Philipp Weber στο Twitter, έχει χρησιμοποιηθεί και μια τεχνολογία της JALI Research, η οποία προσαρμόζει κατάλληλα το κείμενο ανά γλώσσα στο σχετικό lip sync των χαρακτήρων.

Κάτι τέτοιο σημαίνει πως θα αποδίδεται κάθε ομιλία με τις κατάλληλες κινήσεις προσώπου των ηρώων, σε όλες τις υποστηριζόμενες γλώσσες

Video Duration
19:08


Stay tuned στο Public Blog για όλα τα gaming news!