Διαθέσιμο τώρα το demo του PES 2022!

Περίληψη: Το demo περιλαμβάνει 4 ομάδες, τις Manchester United, Bayern Munich, Juventus και Barcelona και θα μπορείτε να το δοκιμάσετε για τις επόμενες 2 εβδομάδες!

Χωρίς να κάνει καμία ανακοίνωση νωρίτερα η Konami έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο demο του PES 2022, του πρώτου PES της νέας εποχής.

Το παιχνίδι θα το βρείτε στο Xbox Store και στο PlayStation Store με την ονομασία New Football Game Online Performance Test κι αυτό γιατί η ιαπωνική εταιρεία θέλει να δοκιμάσει μέχρι και τις 8 Ιουλίου το κομμάτι του matchmaking και να δείξει κάποια πρώτα δείγματα του gameplay (έναν πρώτο αγώνα μπορείτε να δείτε στη συνέχεια).

Video Duration
16:26


Το demo περιλαμβάνει 4 ομάδες, τις Manchester United, Bayern Munich, Juventus και Barcelona και θα μπορείτε να το δοκιμάσετε για τις επόμενες 2 εβδομάδες.

Δεν απαιτείται κάποια online συνδρομή στο PS Plus ή το Xbox Live Gold/Xbox Game Pass, για να πάρετε μια πρώτη γεύση ενώ υποστηρίζεται το cross-gen gameplay, δηλαδή οι κάτοχοι PS4 μπορούν να παίξουν με αυτούς του PS5 και οι κάτοχοι Xbox One με αυτούς των Xbox Series X/S.