E3 2021 / Για ακόμα μια χρονιά digital-only event!

Περίληψη: Για τη φετινή έκθεση ήδη έχει εξασφαλιστεί η συνεργασία των Microsoft, Nintendo, Capcom, Koch Media, Konami, Ubisoft και Warner Bros. Τι άλλο ξέρουμε ως τώρα;

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η έκθεση E3 δεν θα διεξαχθεί στο Los Angeles, αλλά ψηφιακά. Η ESA ανακοίνωσε πως η E3 2021 θα είναι ουσιαστικά μια σειρά από online παρουσιάσεις, που θα λάβουν χώρα από τις 12 έως και τις 15 Ιουνίου.

Ήδη έχει εξασφαλιστεί η συνεργασία των Microsoft, Nintendo, Capcom, Koch Media, Konami, Take-Two Interactive, Ubisoft και Warner Bros. Interactive ενώ περαιτέρω ανακοινώσεις θα γίνουν για το θέμα τις επόμενες εβδομάδες.

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι developers θα μπορούν να παρουσιάσουν τα παιχνίδια και τα trailers τους στο κοινό, το οποίο θα μπορεί να παρακολουθήσει όλες τις εξελίξεις χωρίς να πληρώσει κάποια χρήματα. Ο πρόεδρος και CEO της ESA, Stanley Pierre-Louis, δήλωσε επί του θέματος ότι «για πάνω από 2 δεκαετίες, η E3 ήταν το βασικό event της βιομηχανίας για παρουσίαση νέων προϊόντων. Εξελίσσουμε φέτος την E3 σε ένα πιο πλούσιο event και ευελπιστούμε σύντομα να μπορούμε να φιλοξενήσουμε και πάλι επισκέπτες στο Los Angeles Convention Center».

Πρόθεση της ESA είναι να επαναφέρει την Ε3 στην προηγούμενη κατάστασή της, με επισκέπτες και δημοσιογράφους στο Los Angeles από το καλοκαίρι του 2022. Αν, προφανώς, η εξέλιξη με τον κορονοϊό το επιτρέψει!

Stay tuned στο Public Blog για όλα τα gaming news!