E3 2021 / H ESA παίρνει θέση για το φετινό event

Περίληψη: Μετά την ακύρωση της E3 2020 λόγω COVID-19, η ESA προσανατολίζεται σε ένα online event, που θα λάβει χώρα από τις 15 έως και τις 17 Ιουνίου. Τι ξέρουμε ως τώρα;

Μετά την ακύρωση της E3 2020 λόγω COVID-19, η ESA έχει μιας πρώτης τάξης ευκαιρία να κάνει ένα reboot στο event και μένει πλέον να δούμε τι μας περιμένει φέτος. Όπως μαρτυρά άρθρο που δημοσιεύτηκε στο εξωτερικό, η διοργανώτρια αρχή έχει επικοινωνήσει με αρκετές εταιρείες και τους έχει ζητήσει να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για ένα ψηφιακό online event, που θα λάβει χώρα από τις 15 έως και τις 17 Ιουνίου.
 

Στόχος της ESA είναι να ξεκινήσει η εκδήλωση με ένα δίωρο event στις 14 του μήνα και να συνεχιστεί με δίωρες παρουσιάσεις από αρκετούς μεγάλους developers και publishers. Ταυτόχρονα, την ίδια περίοδο, τα διεθνή ΜΜΕ θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν μια σειρά από παιχνίδια σε μορφή preview, προσπαθώντας έτσι να δημιουργηθεί μια κατάσταση που θα θυμίζει κάτι από E3 γενικότερα.

Προς το παρόν δεν υπάρχει επίσημη τοποθέτηση στο θέμα, οπότε μένουμε με αυτά μέχρι να δούμε τις πρώτες ανακοινώσεις. Όπως φαίνεται πάντως από τις διαρροές, το ενδεχόμενο ενός κανονικού event δεν έχει αποκλειστεί ακόμη αλλά μένει να δούμε πώς θα εξελιχθεί η πανδημία και οι εμβολιασμοί μέσα στη χρονιά.

Για οτιδήποτε νεότερο, θα σας ενημερώσουμε!