Επανέρχονται οι φήμες για πιο «δυνατό» Nintendo Switch με στόχο το 4K

Περίληψη: Φαίνεται ότι η Nintendo ετοιμάζει μια ισχυρή «απάντηση» στο λανσάρισμα των PS5 και Xbox Series X και ότι προσπαθεί να εξασφαλίσει όσο το δυνατόν περισσότερα third party games!

Έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που ακούσαμε τελευταία φορά ότι η Nintendo ετοιμάζει ένα πιο ισχυρό Nintendo Switch ωστόσο ένα ρεπορτάζ του Bloomberg το επανέφερε στο προσκήνιο.

Το ρεπορτάζ δείχνει να επιβεβαιώνεται από αρκετά ακόμα μέσα σε όλο τον πλανήτη και αναφέρει ότι η ιαπωνική εταιρεία εργάζεται πάνω σε βελτιωμένη έκδοση της κονσόλας, που θα μπορεί να αποδώσει σε αναλύσεις έως και 4Κ!

Στόχος της Nintendo είναι να έχει μια αντιπρόταση στο λανσάρισμα των PS5 και Xbox Series X αλλά και να εξασφαλίσει όσο το δυνατόν περισσότερα third party games, που θα έρθουν στους δύο ανταγωνιστές της.

Είναι γεγονός ότι αρκετά franchises τρίτων εταιρειών δεν έχουν καταφέρει να μεταφερθούν στο Nintendo Switch και ίσως η Nintendo θέλει να κλείσει και αυτήν την... τρύπα διατηρώντας ωστόσο τη φιλοσοφία της υβριδικής κονσόλας που δείχνει να πηγαίνει «σφαίρα».

Περισσότερα τους επόμενους μήνες, λοιπόν, μιας και το 4K Nintendo SwitchNintendo Switch Pro) αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2021.

Stay tuned στο Public Blog για όλα τα gaming news!