Far Cry 6 / Αποκαλύφθηκε και μας στέλνει στη Yara!

Περίληψη: Το παιχνίδι μάς φέρνει στο νησί Yara, έναν επίγειο παράδεισο, που βρίσκεται υπό την δικτατορία του Anton Castillos...

H Ubisoft αποκάλυψε το Far Cry 6 μετά από αρκετούς μήνες σιγής. Το παιχνίδι μάς φέρνει στο νησί Yara, έναν επίγειο παράδεισο, που βρίσκεται υπό την δικτατορία του Anton Castillos, που έχει κυρήξει και στρατιωτικό νόμο.

Ο πρωταγωνιστής θα παίζει με τον χαρακτήρα Dani Rojas (o παίκτης θα επιλέγει αν θα είναι αρσενικός ή θηλυκός) και θα πρέπει να συνεργαστεί με την οργάνωση Libertad, την Clara Garcia και τον Juan Cortez, για να επανέλθουν όλα στα φυσιολογικά τους επίπεδα.

Video Duration
40:45


Ένα ποικίλο περιβάλλον και σχεδόν 50 όπλα θα περιμένουν τους παίκτες να μάθουν τα πάντα για την περιοχή ενώ μια σειρά από νέοι μηχανισμοί θα προσπαθήσουν να κάνουν επιτυχημένο το επόμενο βήμα του franchise. Οι παίκτες θα μπορούν να αλλάζουν εμφάνιση, να πειράζουν τα όπλα τους αλλά και να χρησιμοποιούν διάφορα «περίεργα» gadgets, όπως έναν εκτοξευτή μουσικών CDs.

Video Duration
4:41


Για να μπορέσετε να φτάσετε στα σημεία ενδιαφέροντος θα πρέπει να κρατάτε χαμηλό προφίλ και να περνάτε άνετα από τα διάφορα οδοφράγματα. Στο παιχνίδι θα έχετε και δύο συμμάχους, τον κροκόδειλο Guapo, που θα επιτίθεται σε όποιον προσπαθεί να σας προσεγγίσει από το νερό, αλλά και τον Chorizo, έναν συμπαθέστατο σκύλο με δύο πόδια, που θα προσπαθήσει να τραβήξει το βλέμμα των αντιπάλων.

Το Far Cry 6 θα κυκλοφορήσει στις 7 Οκτωβρίου 2021 για PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X και Xbox Series S.