FIFA 22 / Ημερομηνία κυκλοφορίας & πρώτο trailer!

Περίληψη: Η ΕΑ Sports ανακοίνωσε την κυκλοφορία του FIFA 22! Πότε φτάνει στις κονσόλες, τι ισχύει με προ-παραγγελίες και έξτρα περιεχόμενο; Όλα εδώ!

Η ΕΑ Sports ανακοίνωσε την κυκλοφορία του FIFA 22 για την 1η Οκτωβρίου 2021. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει σε εκδόσεις για PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S και Google Stadia ενώ η FIFA 22 Legacy Edition θα κυκλοφορήσει και για το Nintendo Switch. Οι προ-παραγγελίες ξεκινούν τις επόμενες μέρες και, όσοι κάνουν, θα αποκτήσουν πρόσβαση σε έξτρα περιεχόμενο για το παιχνίδι, καθώς και θα μπορούν να παίξουν 4 μέρες νωρίτερα.

Video Duration
1:40


Το παιχνίδι υποστηρίζεται από την τεχνολογία HyperMotion, η οποία και λειτουργεί προς όφελος του animation και της αληθοφάνειας γενικότερα. Τα παραδοσιακά Career Mode, VOLTA FOOTBALL, Pro Clubs και FIFA Ultimate Team παραμένουν ενώ στο τελευταίο προστίθενται και οι FIFA Ultimate Team Heroes. Ο Kylian Mbappe της Paris Saint Germain θα είναι αθλητής εξωφύλλου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Το FIFA 22 θα προσφέρει πάνω από 17.000 αθλητές, 700 ομάδες, πάνω από 90 γήπεδα και 30 πρωταθλήματα αλλά και τα UEFA Champions League, UEFA Europa League, UEFA Europa Conference League, Premier League, Bundesliga, LaLiga Santander, CONMEBOL Libertadores και CONMEBOL Sudamericana.

Stay tuned στο Public Blog για όλα τα νεότερα!