Flight Simulator / Έρχεται στα next-gen Xbox το ερχόμενο καλοκαίρι!

Περίληψη: Οι λάτρεις του Flight Simulator 2020 θα μπορούν να το απολαύσουν στα νέα Xbox Series X|S από το καλοκαίρι του 2021. Τι ξέρουμε ως τώρα για το παιχνίδι;

Μια από τις μεγαλύτερες gaming κυκλοφορίες του 2020 ήταν το Flight Simulator της Microsoft. Ο προσομοιωτής πτήσεων είναι πιο ρεαλιστικός από ποτέ και επιτρέπει σε όλους να πετάξουν πάνω από όλο τον κόσμο. Το νέο παιχνίδι της Microsoft σε βάζει σε θέση πιλότου σε πραγματικά αεροπλάνα, χρησιμοποιεί συνθήκες καιρού σε πραγματικό χρόνο και διαθέτει μια εξαιρετικά ακριβή απεικόνιση του πλανήτη. Για να απολαύσεις όλα του τα χαρακτηριστικά χρειάζεσαι PC, καθώς το νέο Microsoft Flight Simulator 2020 κυκλοφορεί σήμερα μόνο για υπολογιστή.

Από το καλοκαίρι του 2021, όμως, αυτό θα αλλάξει. Όπως ανακοίνωσε η Microsoft, το Flight Simulator θα έρθει στις νέες κονσόλες της το επόμενο καλοκαίρι. Άρα σε μερικούς μήνες από τώρα θα μπορείς να αποκτήσεις το Microsoft Flight Simulator 2020 για τα Xbox Series X και Xbox Series S. Επιπλέον η εταιρία από το Redmond επιβεβαίωσε πως το παιχνίδι θα είναι από την πρώτη μέρα διαθέσιμο και μέσω του Xbox Game Pass στις next-gen κονσόλες της.

Video Duration
1:10


Η ανακοίνωση της Microsoft χαροποιεί σίγουρα όσους απέκτησαν ή σκοπεύουν να αποκτήσουν τα νέα Xbox αλλά δημιουργεί απορίες στους κατόχους Xbox One. Μπορεί η Microsoft να μη τοποθετήθηκε επίσημα για την πιθανότητα κυκλοφορίας του Flight Simulator 2020 στην προηγούμενη γενιά κονσολών αλλά η πιθανότητα διαθεσιμότητας στα Xbox One μοιάζει μικρή. Όπως έχουμε δει και από την PC έκδοση του παιχνιδιού, το Microsoft Flight Simulator 2020 απαιτεί ένα πολύ ισχυρό μηχάνημα για να αποδώσει ικανοποιητικά, κάτι που σημαίνει πως μάλλον δεν μπορεί να «τρέξει» όπως πρέπει στα Xbox One. Γι’ αυτό και η κυκλοφορία του σε αυτή τη γενιά είναι απίθανο να συμβεί.

Αν κάτι τέτοιο επιβεβαιωθεί, τότε το Flight Simulator 2020 θα είναι το πρώτο νέο παιχνίδι που θα έρθει αποκλειστικά στα Xbox Series X|S. Μέχρι σήμερα οι κυκλοφορίες αφορούν και τις δύο γενιές, με τις νέες κονσόλες να προσφέρουν απλώς μια αναβαθμισμένη εμπειρία.