Gamescom 2021 / Οι πιο σημαντικές ανακοινώσεις & trailers

Περίληψη: Η φετινή Gamescom ολοκληρώθηκε πριν μερικές ημέρες ψηφιακά με πολλές και σημαντικές ανακοινώσεις. Πάμε να τις δούμε αναλυτικά!

Η Gamescom 2021 ολοκληρώθηκε πριν από μερικές ημέρες και για άλλη μια χρονιά έφερε πολλές ανακοινώσεις και νέα trailers στο προσκήνιο. Η έκθεση έγινε ξανά ψηφιακά, καθώς η πανδημία δεν επέτρεψε στην γερμανική κυβέρνηση να αφήσει να μπουν επισκέπτες στο εκθεσιακό κέντρο της Κολονίας. Ωστόσο, είχαμε ξεχωριστές παρουσιάσεις από την Microsoft και το Xbox, αλλά και το Opening Night Live με τον Geoff Keighley, ενώ κάποιες εταιρείες απλά έκαναν μόνες τους κάποιες παρουσιάσεις. Ας δούμε τις σημαντικότερες από αυτές που αφορούν παιχνίδια που μας έρχονται τους επόμενους μήνες.

Dying Light 2: Stay Human

Είδαμε ένα νέο trailer που μας ταξιδεύει στη City, η οποία είναι ένα από τα τελευταία καταφύγια της ανθρωπότητας. Το Dying Light 2: Stay Human αναμένεται στις 7 Δεκεμβρίου για PC, PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X/S.

Video Duration
2:44

Crusader Kings III σε next-gen κονσόλες

Στο πλαίσιο της παρουσίασης της Microsoft ανακοινώθηκε η κυκλοφορία του Crusader Kings III για τα Xbox Series X/S, αλλά επίσημα ήρθε και λίγο αργότερα η επιβεβαίωση για κάτι τέτοιο και στο PS5. Η νέα έκδοση θα είναι παρόμοια με αυτή του PC, χωρίς ωστόσο να ξέρουμε ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας.

Video Duration
1:23

Forza Horizon 5, νέα videos, νέο συλλεκτικό χειριστήριο

H Microsoft έδειξε ακόμη περισσότερο gameplay από το Forza Horizon 5 που έρχεται σε PC, Xbox One και Xbox Series X/S στις 9 Νοεμβρίου.

Video Duration
0:42
Video Duration
8:49

Παράλληλα, ανακοίνωσε και το επίσημο ειδικό χειριστήριο Xbox Series που θα κυκλοφορήσει στα χρώματα του νέου racing game.

Video Duration
1:02

Destiny 2, η Witch Queen έρχεται στο νέο expansion του τίτλου

Η Bungie ανακοίνωσε πολλές πληροφορίες για το Year 5 του Destiny 2, ενώ ανακοίνωσε και το επόμενο expansion που θα έχει τίτλο The Witch Queen και θα κυκλοφορήσει στις 22 Φεβρουαρίου 2022.

Video Duration
1:55
Video Duration
1:34

Νέο trailer για το The Dark Pictures Anthology: House of Ashes

Η Bandai Namco παρουσίασε ένα νέο trailer για το The Dark Pictures Anthology: House of Ashes. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 22 Οκτωβρίου για PC, PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X/S και θα μας μεταφέρει στο Ιράκ του 2003, όπου και ο Rachel King συμμετέχει σε μια αποστολή σε ένα υπόγειο εργοστάσιο χημικών όπλων.

Video Duration
2:28

Νέο Saints Row μετά το 2013!

Οι φήμες των τελευταίων ημερών για ένα νέο Saints Row videogame επιβεβαιώθηκαν με την Volition να αναλαμβάνει την ανάπτυξή του για άλλη μια φορά. Στόχος της ομάδας ανάπτυξης είναι να κάνει reboot και το ανανεωμένο franchise προγραμματίστηκε για κυκλοφορία στις 25 Φεβρουαρίου 2022 σε PC, PS5, Xbox One και Xbox Series X/S.

Video Duration
3:45

Πρώτο δείγμα γραφής του Call of Duty: Vanguard

Η Activision και η Sledgehammer Games αποκάλυψαν ένα νέο gameplay video του Call of Duty: Vanguard, εστιάζοντας σε ένα campaign walkthrough. Ο τίτλος αναμένεται να μας ταξιδέψει στα γεγονότα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και θα κυκλοφορήσει στις 5 Νοεμβρίου για PC, PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X/S.

Video Duration
9:43

Το Marvel’s Midnight Suns έρχεται από την Firaxis Games

H Firaxis Games ανέλαβε να φέρει εις πέρας τη δημιουργία του νέου tactical RPG με θέμα τους ήρωες της Marvel. Το Marvel’s Midnight Suns έρχεται σε PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S και Nintendo Switch τον Μάρτιο του 2022 και σύντομα θα έχουμε περισσότερα πλάνα.

Video Duration
2:48

Το Halo Infinite θα κυκλοφορήσει στις 8/12 μαζί με ειδική κονσόλα και χειριστήριο

Μετά από αρκετές αναβολές, η Microsoft μίλησε για την ημερομηνία κυκλοφορίας του Halo Infinite που θα κάνει τελικά την εμφάνισή του στις 8 Δεκεμβρίου για PC, Xbox One και Xbox Series X/S.

Video Duration
2:42

Πέραν του τίτλου, ανακοινώθηκε ακόμη μια ειδική θεματική κονσόλα, αλλά και ένα σχετικό Elite Wireless Controller.

Video Duration
1:19
Video Duration
0:55

Story trailer για το Far Cry 6

Η Ubisoft μίλησε για άλλη μια φορά για το Far Cry 6 και παρουσίασε ένα νέο story trailer για να μας βάλει ακόμη πιο βαθιά στα γεγονότα που θα παρακολουθήσουμε. Ο τίτλος αναμένεται στις 7 Οκτωβρίου για PC, PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X/S.

Video Duration
2:28

Πάει και το Horizon Forbidden West για το 2022

Η Sony δεν είχε κάποια καλή ανακοίνωση για την Gamescom 2021, αφού απλά τις ημέρες της έκθεσης αποκάλυψε πως και το Horizon Forbidden West πάει για κυκλοφορία σε PS4 και PS5 μέσα στο 2022, χάνοντας τη φετινή σεζόν. Ταυτόχρονα πάντως ανακοίνωσε ένα νέο update για την έκδοση του Horizon Zero Dawn, όπου και οι κάτοχοι PS5 μπορούν πλέον να το απολαύσουν με 60fps.

To LEGO Star Wars: The Skywalker Saga έρχεται το 2022

H TT Games ανακοίνωσε πως το LEGO Star Wars: The Skywalker Saga θα κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2022 για PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S και Nintendo Switch. Παράλληλα, δημοσίευσε και ένα νέο trailer του παιχνιδιού.

Video Duration
2:02

Περισσότερο υλικό από το Death Stranding: Director’s Cut για το PS5

Τελευταία στάση μας στα όσα είδαμε είναι στο Death Stranding: Director’s Cut. Στο πλαίσιο του Opening Night Live, παρουσιάστηκε ακόμη περισσότερο περιεχόμενο και μερικές νέες σκηνές για τα όσα έρχονται στην αναβαθμισμένη έκδοση του PS5. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 24 Σεπτεμβρίου για το PS5.

Video Duration
8:52