Gaming για όλη την οικογένεια όσο #MένουμεΣπίτι!

Περίληψη: Αν ψάχνετε ένα δώρο για τα παιδιά σας ή ένα videogame για να παίξετε όλοι μαζί, η συνέχεια του άρθρου σάς ενδιαφέρει ιδιαίτερα!

Οι ώρες που περνάμε πλέον αναγκαστικά στο σπίτι είναι πολύ περισσότερες και μάλλον ήρθε η στιγμή να απολαύσουμε όλα αυτά τα games, που μέχρι τώρα δεν είχαμε χρόνο! Η ομάδα του Public ξεχώρισε για εσάς μια σειρά από games που απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες gamers, από 3 ετών και πάνω (βάσει αξιολόγησης από την υπηρεσία PEGI), ενώ τα περισσότερα από αυτά προοορίζονται και για διασκέδαση πολλών μελών της οικογένειας ταυτόχρονα! Άρα, αν ψάχνετε ένα δώρο για τα παιδιά σας ή ένα videogame για να παίξετε όλοι μαζί, η συνέχεια του άρθρου σάς ενδιαφέρει ιδιαίτερα!

Video Duration
0:22


Crash Bandicoot N’Sane Trilogy
Ο Crash Bandicoot, ο πλέον αγαπημένος ήρωας του παρελθόντος, επιστρέφει από την Activision, φέρνοντας μαζί του μια μοναδική συλλογή. Απολαύστε τώρα τα Crash Bandicoot, Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back και Crash Bandicoot 3: Warped με βελτιωμένα γραφικά και δυνατότητα για τοπικό multiplayer. Αγοράστε τώρα τη συλλογή για PS4Xbox One και Nintendo Switch.

Video Duration
1:34


FIFA 20
Ήρθε η ώρα να απολαύσετε (μόνοι ή και με τα παιδιά σας) την απόλυτη ποδοσφαιρική εμπειρία. Το FIFA 20 είναι η νεότερη έκδοση του δημοφιλέστερου εξομοιωτή ποδοσφαιρικών αγώνων και έρχεται με πάρα πολλές άδειες για επίσημα πρωταθλήματα, ομάδες και ποδοσφαιριστές. Δοκιμάστε τις ικανότητές σας τόσο σε offline, όσο και σε online επίπεδο μόνοι ή με τα παιδιά σας σε PS4 , PC , Nintendo Switch και Xbox One.

Video Duration
2:09


ΝΒΑ 2Κ20
Αν τώρα δεν είστε fan του ποδοσφαίρου αλλά ξημεροβραδιάζεστε για να παρακολουθήσετε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τους υπόλοιπους υπερ-αθλητές του NBA, έχουμε τη λύση. Το NBA 2K20 είναι το απόλυτο παιχνίδι μπάσκετ με τρομερά και ρεαλιστικά γραφικά και ένα πλήθος έξτρα modes που θα σας κρατήσουν κολλημένους για ώρες στην οθόνη. Και αν θέλετε, παίζετε και με τα παιδιά σας τοπικά ή τους βοηθάτε να αντιμετωπίσουν φίλους τους μέσω του διαδικτύου σε online αγώνες. Αποκτήστε το σήμερα για PS4, Xbox One και Nintendo Switch.
 

Video Duration
2:14


Just Dance 2020
Για τους λάτρεις του τραγουδιού, της μουσικής και του χορού, έχουμε το Just Dance 2020. Πρόκειται για το πιο πρόσφατο παιχνίδι της Ubisoft που σας δίνει τη δυνατότητα να χορέψετε μέχρι εξάντλησης με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του σήμερα και του αύριο, ακολουθώντας τις πόζες που παρελαύνουν από την οθόνη σας. Τι καλύτερο δηλαδή για να διασκεδάσετε με τα παιδιά σας; Αποκτήστε το σήμερα για PS4, Xbox One και Nintendo Switch.

Video Duration
1:08


Yooka-Laylee & the Impossible Lair
Μια νέα υβριδική περιπέτεια με στοιχεία platform σάς καλεί να κυληθείτε στα επίπεδα, να πηδήξετε για να φτάσετε στα υψηλότερα σημεία κάθε πίστας και να εξερευνήσετε τον Overworld για να κατατροπώσετε τον Capital B. Μοναδικά χρώματα, χαρούμενη μουσική και μια ομάδα ηρώων που θα λατρέψετε. Αποκτήστε το για PS4, Xbox One και Nintendo Switch.

Και αυτή ήταν μόνο η αρχή! Μείνετε συντονισμένοι στο Public Blog, γιατί οι gaming προτάσεις για όλη την οικογένεια συνεχίζονται!