Gaming summer: Τα καλύτερα της Nintendo για «καυτές» μέρες!

Περίληψη: Το παιχνίδι συνεχίζεται: Οι αμετανόητοι gamers δεν υπολογίζουν ζέστη, καύσωνες και παραλίες. Με τις φορητές κονσόλες και τα κατάλληλα αξεσουάρ το gaming ταξιδεύει παντού!

Το καλοκαίρι μπήκε για τα καλά πλέον και κινούμαστε στον δεύτερο μήνα του. Οι κυκλοφορίες παιχνιδιών είναι αρκετές και πλέον υπάρχουν αρκετές λύσεις για να περάσετε ευχάριστα τις «καυτές» αυτές μέρες. Διαλέξαμε, λοιπόν, για εσάς μερικές προτάσεις!

Η πιο hot κονσόλα της σεζόν είναι αναμφισβήτητα το Nintendo Switch. Η κονσόλα πωλείται είτε στο κλασικό μέγεθος με τα Red/Neon Blue Joy-Cons είτε σε πιο μικρή μορφή, με το Nintendo Switch Lite. O λόγος για μια μικρότερη έκδοση, με λιγότερες λειτουργίες και μη αποσπώμενα Joy-Cons που απευθύνεται κυρίως σε όσους παίζουν μόνο εκτός σπιτιού και δεν τους ενδιαφέρει η σύνδεση σε κάποια Smart TV. Αν ψάχνεστε για κάτι τέτοιο, μπορείτε να αποκτήσετε τώρα το Nintendo Switch Lite από τα Public σε τιρκουάζ ή κίτρινο χρώμα.

Αν έχετε συνηθίσει τα κλασικά gamepads, η Nintendo έρχεται να προσφέρει το Nintendo Switch Pro Controller. Το χειριστήριο προσφέρει όλες τις κλασικές λειτουργίες σε ένα γνωστό design. Φέρει αισθητήρες κίνησης, επαναφορτιζόμενη μπαταρία και τεχνολογία NFC, για να αξιοποιήσετε όλα τα amiibo σας. Αποκτήστε το τώρα από τα καταστήματα Public και το public.gr!

Αν τώρα θέλετε να παίζετε στο σπίτι ή εν κινήσει με τα ακουστικά σας, για να μη χάνετε καμία νότα ή κανένα εφέ, η Hori έχει μια ειδική πρόταση για εσάς. Τα Hori Earbuds Pro προσφέρουν in-line remote υψηλής ποιότητας για τη ρύθμιση της έντασης του ήχου, αποσπώμενο μικρόφωνο, τρία διαφορετικά μεγέθη earbuds και ένα audio mixer για την εφαρμογή Nintendo Switch Online. Αποκτήστε τα τώρα από τα καταστήματα Public και το public.gr!

Σε ό,τι αφορά τα παιχνίδια τώρα, δεν νοείται να έχετε Nintendo Switch και να μην έχετε στην κατοχή σας το Animal Crossing: New Horizons. Πρόκειται για ένα παιχνίδι διαχείρισης του νησιού σας, όπου μπορείτε να αποφασίσετε τα πάντα, τις επεκτάσεις, το πώς θα διασκεδάζετε τους κατοίκους αλλά και να αλληλεπιδράτε με φίλους μέσω της υπηρεσίας Nintendo Switch Online. Κάντε το σήμερα δικό σας από τα καταστήματα Public και το public.gr!

Αν ψάχνεστε για μια περιπέτεια που θα σας κρατήσει συντροφιά για ώρες, το όνομα The Legend of Zelda αποτελεί από μόνο του εγγύηση. Το The Legend of Zelda: Breath of the Wild κυκλοφόρησε μαζί με την κονσόλα και κατάφερε να πουλήσει σχεδόν όσο και το ίδιο το σύστημα τις πρώτες ημέρες κυκλοφορίας του. Δηλαδή, όποιος αγόραζε κονσόλα, αγόραζε και τη νεότερη περιπέτεια του Link. Ζήστε μια μοναδική εμπειρία, αποκτώντας το από τα καταστήματα Public ή το public.gr!

Αν είστε fan της ταχύτητας, το Mario Kart είναι από τα δημοφιλέστερα franchises της Nintendo. Το Mario Kart 8 επιστρέφει ως Mario Kart 8 Deluxe για το Nintendo Switch για να προσφέρει αγώνες σε τοπικό επίπεδο ή online με φίλους και άλλους παίκτες. Αποκτήστε το τώρα!

Το Minecraft είναι από τα δημοφιλέστερα videogames στη σημερινή εποχή και το παιχνίδι κυκλοφορεί και για το Nintendo Switch. Το Minecraft: Nintendo Switch Edition έρχεται να προσφέρει όλη τη δημιουργικότητα του τίτλου της Mojang και σας επιτρέπει να παίξετε είτε στο σπίτι είτε εν κινήσει. Αποκτήστε το τώρα από τα καταστήματα Public και το public.gr!

Τέλος, δεν νοείται κάτοχος Nintendo Switch να μην έχει και ένα Super Mario videogame στη συλλογή του. Το Super Mario Odyssey είναι από τα καλύτερα games που έχουν κυκλοφορήσει για την κονσόλα της Nintendo μέχρι σήμερα και σας προσφέρει μια τεράστια γκάμα επιλογών για να ολοκληρώσετε κάθε ένα από τα πολλά διαθέσιμα επίπεδα. Αποκτήστε το τώρα από τα καταστήματα Public ή το public.gr!