Ghost of Tsushima / Γίνεται ταινία από τον σκηνοθέτη του John Wick!

Περίληψη: Το παιχνίδι έχει άμεση επιρροή από τις ταινίες του Akira Kurosawa, οπότε η κατάληξη στο κινηματογραφικό πανί δεν ήταν και τόσο... απρόβλεπτη. Τι ξέρουμε ως τώρα για την ταινία;

Sony και Sucker Punch επιβεβαίωσαν ότι το Ghost of Tsushima βρίσκεται στον δρόμο του προς τις κινηματογραφικές αίθουσες και μάλιστα με την σκηνοθετική υπογραφή του Chad Stahelski (John Wick)! Η πληροφορία άρχισε να διαρρέει τις προηγούμενες ημέρες μέσα από διάφορα sites του εξωτερικού και πλέον η Sony το επιβεβαίωσε επίσημα και μάλιστα μέσα από ένα νέο κείμενο στο PlayStation Blog.

Το παιχνίδι φέρνει στο προσκήνιο τον Jin Sakai καθώς προσπαθεί να αντιμετωπίζει μια στρατιά Μογγόλων στρατιωτών, με σκοπό να προστατέψει το νησί του Tsushima. Ο τίτλος έχει άμεση επιρροή από τις ταινίες του Akira Kurosawa, οπότε μια κατάληξη στο κινηματογραφικό πανί δεν ήταν και τόσο απρόβλεπτη. Ο game director της Sucker Punch, Nate Fox, σημείωσε πως είναι ιδιαίτερα χαρούμενος για αυτήν την εξέλιξη και τόνισε πως ο Jin και η περιπέτειά του είναι σε καλά χέρια.

Το Ghost of Tsushima είναι η συνέχεια της προσπάθειας που κάνει η Sony να μεταφέρει τα γνωστά της franchises στον κινηματογράφο και την τηλεόραση και ακολουθεί την πορεία που έχει ήδη πάρει το Uncharted και το The Last of Us.

Stay tuned στο Public Blog για όλα τα gaming news!