God of War: Ragnarok / Έρχεται το 2021 στο PlayStation 5!

Περίληψη: Οι πρώτες λεπτομέρειες για το sequel του God of War έφτασαν. Το God of War: Ragnarok θα κυκλοφορήσει το 2021 στο PlayStation 5!

Το PlayStation 5 κυκλοφορεί πολύ σύντομα. Στις 19 Νοεμβρίου η κονσόλα θα είναι διαθέσιμη και στις στις δύο εκδόσεις της - διάβασε περισσότερα εδώ. Την ίδια ημερομηνία θα γίνουν διαθέσιμα και τα πρώτα PS5 Games, που θα μας δώσουν... ικανοποιητική γεύση από το πανίσχυρο hardware της next-gen κονσόλας της Sony.

Αυτό θα είναι μόλις το πρώτο κύμα κυκλοφοριών με πολλά σημαντικά releases να ακολουθούν ως το τέλος της χρονιάς αλλά και μέσα στο 2021. Στο πρόσφατο PS5 showcase μάθαμε τις πολυαναμενόμενες λεπτομέρειες τιμής και κυκλοφορίας για την κονσόλα αλλά δεν έλλειψαν και οι αποκαλύψεις για νέα παιχνίδια. Αυτό που συγκέντρωσε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον ήταν το sequel του God of War, το οποίο αποτέλεσε μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες στο PlayStation 4.

Video Duration
0:59


Το νέο παιχνίδι θα έχει τον τίτλο God of War: Ragnarok και θα γίνει διαθέσιμο το 2021 στο PlayStation 5. Αυτή είναι και η μόνη επιβεβαιωμένη πληροφορία που έχουμε μέχρι στιγμής, καθώς το teaser tailer που δόθηκε στη δημοσιότητα είναι αρκετά... κρυπτικό. Στο βίντεο ακούμε μόνο τη φωνή του Kratos, ο οποίος μας προειδοποιεί ότι η ώρα πλησιάζει και πρέπει να προετοιμαστούμε. Στο βίντεο ξεχωρίζει μόνο το παγωμένο λογότυπο του νέου παιχνιδιού, το οποίο φαίνεται να περικλείεται από κάποια γράμματα στο ρουνικό αλφάβητο.

Η σκανδιναβική μυθολογία συνεχίζει να είναι στο επίκεντρο της ιστορίας στο νέο sequel, κάτι που είναι ξεκάθαρο και από το όνομα. Το God of War: Ragnarok θα κυκλοφορήσει σίγουρα στο PlayStation 5 μέσα στο 2021 αλλά δεν αποκλείεται να το δούμε και στο PlayStation 4.

Μόλις έχουμε νεότερες πληροφορίες για το God of War: Ragnarok θα σε ενημερώσουμε από εδώ. Γι’ αυτό μείνε συντονισμένος στο Public Blog!