GTA V / Πότε έρχεται σε PS5 και Xbox Series X/S;

Περίληψη: Η γνωστή ομάδα ανακοίνωσε ότι το παιχνίδι που έχει περάσει ήδη από την γενιά του PS3 και του Xbox 360 αλλά και του PS4 και του Xbox One θα κάνει την εμφάνισή του και στα PS5 και Xbox Series X/S στις 11 Νοεμβρίου!

Η Rockstar Games έχει επιβεβαιώσει εδώ και σχεδόν έναν χρόνο την κυκλοφορία του GTA V στο PS5 μέσω σχετικού trailer και ήρθε η ώρα να μάθουμε παραπάνω.

Η γνωστή ομάδα ανακοίνωσε ότι το παιχνίδι που έχει περάσει ήδη από την γενιά του PS3 και του Xbox 360 αλλά και του PS4 και του Xbox One θα κάνει την εμφάνισή του και στα PS5 και Xbox Series X/S στις 11 Νοεμβρίου.

Προς το παρόν δεν έχουν επιβεβαιωθεί όλες οι λεπτομέρειες αλλά σίγουρα θα υπάρχουν προνόμια για τους κατόχους των new-gen κονσολών. Μάλιστα η Rockstar έκανε και tease κάποια ανακοίνωση για το GTA III, που κλείνει φέτος τα 20 χρόνια από την πρώτη του εμφάνιση στην αγορά.

Σε ό,τι αφορά το GTA Online κι αυτό θα μεταφερθεί την ίδια ημερομηνία στη νέα γενιά και για τους πρώτους 3 μήνες θα προσφέρεται δωρεάν στους κατόχους PS5.

Ακόμη οι κάτοχοι PS4 και συνδρομητές PS Plus θα μπορούν από τώρα και μέχρι την κυκλοφορία του να προσθέτουν στο ηλεκτρονικό τους πορτοφόλι 1 εκ. in-game δολάρια!