H ΕΑ παρουσίασε «φρέσκο» υλικό για το Dead Space Remake

Περίληψη: Η ιστορία θέλει τον Isaac Clarke να έχει απομονωθεί σε έναν διαστημικό σταθμό με την ονομασία USG Ishimura και εκεί να καλείται να αντιμετωπίσει τους τρομακτικούς Necromorphs...

Στο πλαίσιο ενός... ανορθόδοξου live stream που έκανε η ΕΑ παρουσίασε νέο υλικό για το Dead Space Remake, την προσπάθεια δηλαδή επαναφοράς του κλασικού της τίτλου στη σύγχρονη εποχή. Η EA Motive, που έχει αναλάβει το έργο της νέας έκδοσης, σημείωσε ότι σύντομα θα υπάρξουν κι άλλες ανακοινώσεις ενώ θα γίνονται συνεχώς και βελτιώσεις βάσει του feedback που θα λαμβάνεται από την κοινότητα. Όπως φαίνεται, οι developers έχουν χρησιμοποιήσει ως βάση τον κόσμο του αρχικού παιχνιδιού και έχουν προσθέσει αρκετή ακόμη λεπτομέρεια.

Video Duration
40:28


Η ιστορία θέλει τον Isaac Clarke να έχει απομονωθεί σε έναν διαστημικό σταθμό με την ονομασία USG Ishimura και εκεί να καλείται να αντιμετωπίσει τους τρομακτικούς Necromorphs, για να εντοπίσει την σύντροφό του, Nicole, και να λύσει το μυστήριο της εξαφάνισής της. Στο παιχνίδι θα επιστρέψει και ο Gunner Wright, που είδαμε στα επόμενα παιχνίδια της σειράς, ενώ και ο κόσμος θα είναι ενιαίος και θα φορτώνει χωρίς σχετικά loadings.

Η ομάδα σημείωσε ακόμη ότι δουλεύει σε ένα εξελιγμένο σύστημα διαμελισμού για τους εχθρούς, για να κάνει την εξόντωσή τους ακόμη πιο τρομακτική και ρεαλιστική. Το παιχνίδι αναμένεται σε εκδόσεις για PC, PS5 και Xbox Series X/S.