H Jade Raymond δημιουργεί τη Haven Entertainment Studios και ετοιμάζει νέο PS game!

Περίληψη: Η Jade Raymond, που έχει εμπλακεί σημαντικά στο franchise Assassin’s Creed, ανακοίνωσε το νέο της βήμα σε συνεργασία με το PlayStation!

Η γνωστή δημιουργός Jade Raymond, που έχει εμπλακεί και στη σειρά Assassin’s Creed, αφήνει πίσω της την προβληματική εποχή του Google Stadia και ανακοίνωσε το νέο της εγχείρημα, την Haven Entertainment Studios.

Πρόκειται για μια νέα ομάδα ανάπτυξης, που ξεκινάει με πρώτο project ένα νέο IP για τις κονσόλες PlayStation. «Ήταν αρκετά δύσκολα τα πράγματα τους τελευταίους 12 μήνες», έγραψε η ίδια σε ένα σχετικό post στο PlayStation Blog και συμπλήρωσε πως «η πανδημία στοίχησε δουλειές και υγεία σε φίλους, συναδέλφους και οικεία πρόσωπα.
 

«Σήμερα ανακοινώνω την Haven Entertainment Studios, μια νέα ομάδα με πολλούς ταλαντούχους δημιουργούς που θα εστιάσουν στη δημιουργία νέων games. Θέλουμε να δημιουργήσουμε παιχνίδια που θα προκαλούν τους παίκτες να ξεφύγουν από τα καθιερωμένα, να ζήσουν μια νέα εμπειρία. Θέλω να επιβεβαιώσω, τέλος, πως η ομάδα μου εργάζεται πάνω σε ένα νέο PlayStation game που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη. Περιμένω πώς και πώς να σας πούμε περισσότερα».

Stay tuned στο Public Blog για όλα τα gaming news!