H Sony βάζει τέλος στο επίσημο site της σειράς Killzone!

Περίληψη: Το επίσημο site της σειράς Killzone έριξε αυλαία. Πώς επηρεάζονται το online multiplayer του Killzone Mercenary και του Killzone Shadow Fall;

Τέλος εποχής για το επίσημο site του Killzone, όπως αποφάσισε η Sony. Όσοι προσπαθούν πλέον να το επισκεφθούν οδηγούνται με ανακατεύθυνση στο επίσημο site του PlayStation, βλέποντας ταυτόχρονα ένα μήνυμα από την Guerilla Games που λέει πως «το επίσημο site του Killzone αποσύρεται. Μας συγχωρείτε για την αναστάτωση. Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη και τον ενθουσιασμό όλα αυτά τα χρόνια».

Video Duration
3:30


Έχουν περάσει ήδη 7 χρόνια από την τελευταία κυκλοφορία του τίτλου και φαίνεται πως η Sony δεν θα επενδύσει περαιτέρω στο franchise - τουλάχιστον για αυτή τη χρονική στιγμή. Υπενθυμίζεται πως η Guerilla εργάζεται ήδη πάνω στην συνέχεια του Horizon Zero Dawn, το Horizon Forbidden West.

Η Guerilla σημειώνει πάντως πως το online multiplayer του Killzone Mercenary και του Killzone Shadow Fall δεν θα επηρεαστούν, ωστόσο οι παίκτες δεν θα μπορούν πλέον να δημιουργήσουν και να διαχειριστούν τις clans τους στο δεύτερο.