Η σειρά Test Drive επιστρέφει στο σήμερα του gaming!

Περίληψη: Μέσα στις επόμενες ώρες θα ανακαλύψουμε τι ετοιμάζει η Nacon για το game και ίσως δούμε το πρώτο gameplay video!

Μετά από αρκετά μεγάλη απουσία, η σειρά Test Drive επιστρέφει στα videogames. Κάτι τέτοιο αποκάλυψε ο επίσημος λογαριασμός του franchise, σημειώνοντας πως την Τρίτη 7 Ιουλίου θα υπάρξει σχετική αποκάλυψη μέσω του Nacon Connect event.

Για όσους δεν γνωρίζουν, Nacon είναι το νέο όνομα της Bigben Interactive και τις επόμενες ώρες θα ανακαλύψουμε τι ετοιμάζει για το game αλλά και ίσως δούμε το πρώτο gameplay video. Ο τίτλος θα ανακοινωθεί μαζί με όλα τα νέα games, που ετοιμάζει η εταιρεία για τους επόμενους μήνες.

Η κυκλοφορία του νέου Test Drive είχε επιβεβαιωθεί βέβαια εδώ και καιρό, αφού ο επικεφαλής του τμήματος κυκλοφοριών της εταιρείας, Benoit Clerc, είχε ανακοινώσει πως το νέο Test Drive ετοιμάζεται από το γαλλικό studio Kylotonnn (WRC, Isle of Man TT).

Η πιο πρόσφατη κυκλοφορία Test Drive videogame είναι το 2012 και συγκεκριμένα το Test Drive: Ferrari Racing Legends της Slightly Mad Studios που εμφανίστηκε το 2012 για PC, PS3 και Xbox 360.

Stay tuned στο Public Blog για όλα τα gaming news!