Η τριλογία Mafia επιστρέφει από την 2K!

Περίληψη: Μια ακόμα μεγάλη gaming επανακυκλοφορία επιβεβαιώθηκε: Η 2Κ θα φέρει ξανά σε κονσόλες και PC όλα τα παιχνίδια της σειράς Mafia!

Το τελευταίο διάστημα πληθαίνουν οι ανακοινώσεις για επανακυκλοφορίες αγαπημένων παιχνιδιών. Πρόσφατα μάθαμε ότι αναπτύσσονται οι remaster εκδόσεις των Tony Hawk’s Pro Skater 1 & 2 και Crysis. Τώρα έρχεται και η 2K να προστεθεί στη λίστα των publishers που επενδύουν στη νοσταλγία, καθώς επιβεβαίωσε πως η τριλογία των παιχνιδιών Mafia θα επιστρέψει κι αυτή!

Οι πληροφορίες είναι μέχρι τώρα πολύ λίγες, με την 2K να δίνει στη δημοσιότητα μόνο ένα teaser trailer του Mafia Trilogy. Σε αυτό δεν βλέπουμε πολλά, μαθαίνουμε όμως τις πλατφόρμες στις οποίες θα είναι διαθέσιμη η τριλογία. Προς το τέλος του video φαίνεται πως το Mafia Trilogy θα γίνει διαθέσιμο σε Xbox One, PlayStation 4, και PC μέσω του Steam και του Epic Games Store. Επίσης, το video κλείνει με την ημερομηνία της πλήρους ανακοίνωσης, η οποία είναι η 19η Μαΐου. Αυτό σημαίνει πως, για πρώτη φορά, όλα τα παιχνίδια της σειράς Mafia θα είναι ταυτόχρονα διαθέσιμα στην ίδια κονσόλα.

Video Duration
0:31


Το πρώτο Mafia είχε κυκλοφορήσει το 2002 για PC, με την κυκλοφορία του στο original Xbox και το PlayStation 2 να γίνεται δύο χρόνια αργότερα. Η υπόθεση εκτυλίσσεται στη φανταστική πόλη του Lost Haven στην Αμερική του 1930 και εσύ έχεις τον έλεγχο του ανερχόμενου μαφιόζου Tommy Angelo. Το δεύτερο παιχνίδι σε πάει στη δεκαετία του ’40 μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Το Mafia II κυκλοφόρησε το 2010 σε Xbox 360, PlayStation 3 και PC. Το τρίτο μέρος της σειράς κυκλοφόρησε το 2016 για την σημερινή γενιά κονσολών. Στο Mafia III βρίσκεσαι πλέον στο 1968 με τον χαρακτήρα σου, Lincoln Clay, να έχει μόλις επιστρέψει από τον πόλεμο του Βιετνάμ.

Για όλες τις υπόλοιπες πληροφορίες γύρω από το Mafia Trilogy θα περιμένουμε ως τις 19 Μαΐου. Μένει να μάθουμε αν τα νέα παιχνίδια θα είναι remaster ή remake των παλιότερων εκδόσεων και ποια θα είναι η ημερομηνία κυκλοφορίας της τριλογίας. Μόλις όλες οι λεπτομέρειες επισημοποιηθούν θα σε ενημερώσουμε από το Public Blog, γι’ αυτό μείνε συντονισμένος εδώ!