The Last of Us / Γίνεται σειρά από το HBO!

Περίληψη: Το πολυβραβευμένο «The Last of Us» ξεπερνά τα στενά όρια του gaming και έρχεται στην τηλεόραση. Η παιχνιδάρα της Naughty Dog θα γίνει τηλεοπτική σειρά από το HBO!

Το The Last of Us είναι για πολλούς το κορυφαίο video game που κυκλοφόρησε στο PlayStation 3 και οι πωλήσεις του σίγουρα αντικατοπτρίζουν αυτή την άποψη. Η ποιότητα του παιχνιδιού φαίνεται και από τα δεκάδες βραβεία που κατέκτησε όσο κυκλοφορούσε. Τόσο μεγάλη ήταν η αγάπη του κοινού για το παιχνίδι, που οδήγησε τελικά και στην στην κυκλοφορία της remastered έκδοση του για το PlayStation 4. Μετά από τέτοια επιτυχία η δημιουργία τουThe Last of Us Part II από τη Naughty Dog ήταν φυσικό επακόλουθο. Πλέον είμαστε πολύ κοντά στη κυκλοφορία του δεύτερου τίτλου της σειράς, καθώς το Μάιο έρχεται το The Last of Us Part II για το PlayStation 4!

Κι ενώ η ανυπομονησία για την κυκλοφορία του δεύτερου παιχνιδιού της σειράς όλο και μεγαλώνει, όσο πλησιάζουμε στην κυκλοφορία του, το hype γύρω από το The Last of Us μόλις μεγάλωσε κι άλλο. Όπως επιβεβαίωσε μέσω Twitter η Naughty Dog, η εταιρία θα συνεργαστεί με το αμερικάνικο καλωδιακό κανάλι HBO, για τη δημιουργία τηλεοπτικής σειράς βασισμένη στο παιχνίδι.

Πολλές πληροφορίες μη περιμένεις σε αυτό το στάδιο αλλά έχουμε δύο ονόματα να σου μεταφέρουμε, τα οποία μας γεμίζουν με αυτοπεποίθηση για το τελικό αποτέλεσμα. Στο τιμόνι του project θα βρίσκεται ο Craig Mazin, ο οποίος δημιούργησε τη mini σειρά Chernobyl, η οποία προβλήθηκε από το HBO το 2019 και απέσπασε διθυραμβικά σχόλια. Μαζί του θα βρίσκεται και ο Neil Druckmann, creative director του παιχνιδιού στη Naughty Dog. Η τελευταία πληροφορία που επιβεβαιώνεται αυτή τη στιγμή αφορά την πλοκή, η οποία θα ακολουθεί την ιστορία του Joel και της Ellie όπως αυτή εκτυλίχθηκε στο πρώτο παιχνίδι «The Last of Us».

Οι -ανεπιβεβαίωτες- φήμες που ακολούθησαν της ανακοίνωσης, θέλουν ένα αντίστοιχο project που σκόπευε σε δημιουργία ταινίας «The Last of Us» από τη Sony να έχει ακυρωθεί. Κάτι τέτοιο όμως, δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί.

Αυτό για το οποίο ανυπομονούμε εμείς πάντως, πέρα από την κυκλοφορία του The Last of Us Part II, είναι να μάθουμε την ημερομηνία της πρεμιέρας αλλά και τους ηθοποιούς που θα υποδυθούν τον Joel και την Ellie.

Για ό,τι νεότερο προκύψει, μείνε συντονισμένος στο Public Blog!