The Legend of Zelda NES / Σε δημοπρασία το σπάνιο σφραγισμένο αντίτυπο!

Περίληψη: Οι ενδιαφερόμενοι έχουν ελάχιστες μέρες μπροστά τους μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία και μένει να δούμε πού θα φτάσει το ποσό...

Μια ακόμη δημοπρασία με ένα συλλεκτικό και σπάνιο αντίτυπο παιχνιδιού ήρθε στη δημοσιότητα. Συγκεκριμένα βγήκε σε δημοπρασία ένα αντίτυπο του The Legend of Zelda για το NES σε μια έκδοση που κυκλοφόρησε το 1987.

Ο οίκος που διοργανώνει τη δημοπρασία το αξιολόγησε με 9/10 σε ό,τι αφορά την κατάσταση και τη σπανιότητά του και, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έγιναν γνωστές, ανήκει στη σειρά “No Rev-A”, που ολοκληρώθηκε στα τέλη του 1987.

Video Duration
137:03


Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα ολοκληρώθηκε δημοπρασία για μια σπάνια έκδοση του Super Mario Bros, που «έκλεισε» στα 660 χιλιάδες δολάρια σπάζοντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ. Οι ενδιαφερόμενοι έχουν ελάχιστες μέρες μπροστά τους μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία και μένει να δούμε πού θα φτάσει το ποσό.

Το timing της δημοπράτησης δεν είναι πάντως και τυχαίο, αφού φέτος η σειρά The Legend of Zelda γιορτάζει τα 35 χρόνια παρουσίας στην αγορά. Στις 16 του μήνα μάλιστα θα κυκλοφορήσει και το The Legend of Zelda: Skyward Sword HD για το Nintendo Switch.