Mario Kart Live: Home Circuit / Έρχεται να κάνει το σπίτι σας πίστα αγώνων!

Περίληψη: To Mario Kart Live: Home Circuit έρχεται στο Nintendo Switch στις 16 Οκτωβρίου. Δείτε περισσότερα στα trailers που δημοσιεύτηκαν πριν λίγες ώρες!

Η Nintendo έχει ανακοινώσει εδώ και μερικές ημέρες το Mario Kart Live: Home Circuit και πλέον ήρθε η ώρα για περισσότερες πληροφορίες. Το παιχνίδι ανήκει (όπως ξέραμε) στην κατηγορία των AR games, συνδυάζοντας δηλαδή δράση από την πραγματικότητα και ένα εικονικό περιβάλλον.

Video Duration
5:40


Ο τίτλος θα βρίσκεται δωρεάν στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Nintendo ωστόσο, για να τον απολαύσει κανείς, θα πρέπει να αγοράσει ένα από τα ειδικά πακέτα που θα πωλούνται στα καταστήματα Public.

Αυτό περιλαμβάνει κάποιες σημάνσεις, που μπορούν να τοποθετηθούν στον χώρο και να δημιουργήσουν περιβάλλον πίστας. Το βασικό mode είναι το Grand Prix, όπου ο παίκτης καλείται να αντιμετωπίσει Koopalings σε 8 διαφορετικά grand prix cups και 24 διαφορετικές πίστες.

Video Duration
4:33


Δείτε περισσότερα στα παραπάνω videos που δημοσιεύτηκαν σήμερα. To Mario Kart Live: Home Circuit έρχεται στο Nintendo Switch στις 16 Οκτωβρίου.

Stay tuned στο Public Blog για όλα τα gaming news!