Microsoft Flight Simulator / Απογείωση στις 18 Αυγούστου!

Περίληψη: Ετοιμάσου για πτήσεις σε όλο τον κόσμο με το νέο Flight Simulator από τη Microsoft, το οποίο κυκλοφορεί για PC στις 18 Αυγούστου.

Οι λάτρεις των simulation games περιμένουν εδώ και καιρό την επόμενη έκδοση του Microsoft Flight Simulator. Μετά από χρόνια η Microsoft ανακοίνωσε πέρσι ότι θα δημιουργήσει ξανά ένα παιχνίδι Flight Simulator και από τότε το κοινό ανυπομονεί. Μέχρι τώρα μόνο οι συμμετέχοντες στην δοκιμαστική φάση μπορούσαν να παίξουν το παιχνίδι αλλά σε κάτι παραπάνω από έναν μήνα αυτό αλλάζει. Η τελική έκδοση του παιχνιδιού θα γίνει επίσημα διαθέσιμη για PC στις 18 Αυγούστου.

Το νέο Microsoft Flight Simulator θα κυκλοφορήσει σε 3 εκδόσεις, τη Standard, τη Deluxe και την Premium Deluxe. Στην απλή έκδοση θα υπάρχουν διαθέσιμα 20 αεροπλάνα και 30 αεροδρόμια. Η Deluxe έκδοση προσθέτει 5 ακόμα αεροπλάνα και 5 προορισμούς ενώ η Premium Deluxe προσθέτει ακόμα μία πεντάδα στο πακέτο για ένα σύνολο από 30 αεροπλάνα και 40 αεροδρόμια.

Video Duration
1:50


Το νέο παιχνίδι της Microsoft θα διαθέτει την πιο πλήρη απεικόνιση του πλανήτη που έχεις δει ποτέ. Για τη δημιουργία του έχουν χρησιμοποιηθεί πραγματικά γεωγραφικά δεδομένα και θα μπορείς να ταξιδέψεις με το αεροπλάνο σου πάνω από όλο τον κόσμο. Το παιχνίδι θα έχει και multi player mode με πραγματικά δεδομένα εναέριας κυκλοφορίας και καιρού. Το Flight Simulator θα περιλαμβάνει επίσης πτήση τόσο την ημέρα όσο και τη νύχτα.

Ανάλογα με την εμπειρία του κάθε παίκτη θα υπάρχει και η αντίστοιχη βοήθεια από το παιχνίδι σε ό,τι έχει να κάνει με τα όργανα και τις παραμέτρους μιας πτήσης. Όσο θα αποκτάς περισσότερες ώρες πτήσεις, θα μπορείς να ελέγχεις και πιο αναλυτικά το αεροπλάνο.

Πέρα από την κυκλοφορία του παιχνιδιού στο PC, οι παίχτες σε υπολογιστή θα μπορούν αποκτήσουν το παιχνίδι και μέσα από το Xbox Game Pass, τη συνδρομητική gaming υπηρεσία της Microsoft. Βάλε μπρος τις μηχανές, λοιπόν, και ετοιμάσου για απογείωση, με το νέο Microsoft Flight Simulator!