Minecraft X Super Smash Bros. Ultimate / Το πιο adventurous crossover!

Περίληψη: Το αγαπημένο fighting game της Nintendo, το Super Smash Bros. Ultimate, αποκτά νέους μαχητές. Στο παιχνίδι θα συμπεριλαμβάνονται πλέον και χαρακτήρες από το Minecraft!

Ένα πολύ ενδιαφέρον crossover φέρνει το νεότερο DLC του Super Smash Bros. Ultimate. Το fighting παιχνίδι για το Nintendo Switch -και η σειρά Smash γενικότερα- φημίζεται για τη δυνατότητα να φέρνει αντιμέτωπους χαρακτήρες από διάφορα gaming franchises και τώρα ένα ακόμα πολύ δημοφιλές παιχνίδι εισέρχεται στον κόσμο του. Η Microsoft και η Nintendo αποφάσισαν να κάνουν τις μάχες λίγο πιο... κυβικές, φέρνοντας τους χαρακτήρες του Minecraft στο παιχνίδι!

Στο roster των μαχητών του SSBU προστίθεται ο Steve ενώ διαθέσιμοι θα γίνουν επίσης η Alex, ο Enderman και το χαρακτηριστικό zombie του Minecraft. Steve και Alex θα έχουν πολλά skins, για να διαλέξεις αυτό που σου αρέσει περισσότερο. Ο Steve θα κρατά -φυσικά- την αξίνα του και θα μπορεί να μάχεται και με το σπαθί του. Το update δεν περιλαμβάνει μόνο τους χαρακτήρες αυτούς - έχει και άλλα ενδιαφέροντα πρόσθετα. Στο Super Smash Bros. Ultimate θα υπάρχει και νέα πίστα βασισμένη στο Minecraft. Ο Steve θα χρησιμοποιεί τα εργαλεία του όχι μόνο για μάχες αλλά και για να δημιουργεί κατασκευές με τα υλικά που υπάρχουν στην κάθε πίστα, όπως ακριβώς και στο Minecraft.

Video Duration
45:44


Στο βίντεο, που έδωσε πρόσφατα στη δημοσιότητα η Nintendo, ο Masahiro Sakurai, director της σειράς Smash, μας δείχνει τις κινήσεις των νέων παικτών και το πώς οι υπάρχοντες χαρακτήρες θα τα βάζουν με το Steve και τους υπόλοιπους που έρχονται από το Minecraft. Ο Kirby, για παράδειγμα, που είναι γνωστός για την ικανότητά του να απορροφά τους αντιπάλους του, θα μετατρέπεται σε ροζ κύβο.

Το Minecraft pack θα μπορεί να αποκτηθεί ξεχωριστά ή ως μέρος του Fighter Pass Vol. 2 DLC. Επιπλέον θα μπορείς να ντύσεις τα Mii σου με νέα Minecraft skins, τα οποία περιλαμβάνουν κοστούμια creeper, Minecraft γουρούνι και τη diamond πανοπλία. Όλα αυτά θα είναι διαθέσιμα στις 13 Οκτωβρίου. Σε λιγότερο από μια εβδομάδα θα μπορείς να μπεις σε μάχες που θυμίζουν Minecraft στο Super Smash Bros. Ultimate για το Nintendo Switch.