Monster Hunter Rise / Εντυπωσιακές πωλήσεις από τις πρώτες μέρες!

Περίληψη: Τα releases του Monster Hunter World καταγράφουν σταθερά ρεκόρ πωλήσεων: 5 εκ. αντίτυπα το 2018 για PS4 & Xbox One και 2 εκ. πωλήσεις έναν χρόνο μετά σε PC! Ήδη οι εκτιμήσεις για φέτος είναι εντυπωσιακές...

To Monster Hunter Rise είναι το νεότερο παιχνίδι της σειράς της Capcom και κυκλοφορεί εδώ και μερικές ημέρες για το Nintendo Switch. Φαίνεται μάλιστα ότι ήδη καταγράφει εντυπωσιακή εμπορική πορεία, αφού η ιαπωνική εταιρεία ανακοίνωσε πως έχει ήδη στείλει πάνω από 4 εκ. αντίτυπά του στα καταστήματα.

Υπενθυμίζεται πως το Monster Hunter World κυκλοφόρησε σε 5 εκ. αντίτυπα για τα PS4 και Xbox One τον Ιανουάριο του 2018 ενώ έκανε την εμφάνισή του και σε PC ένα χρόνο μετά πετυχαίνοντας πωλήσεις άνω των 2 εκ. αντιτύπων.

To Monster Hunter Rise ήδη έχει αποθεωθεί από τους κριτικούς σε όλο τον κόσμο και η Capcom εκτιμά πως οι πωλήσεις του θα πάνε ακόμη καλύτερα από τα προηγούμενα παιχνίδια ενώ θα κυκλοφορήσει και για PC στις αρχές του 2022. Αξίζει, τέλος, να σημειώσουμε πως μέχρι και τα τέλη του 2021 η σειρά Monster Hunter είχε πουλήσει συνολικά πάνω από 66 εκ. αντίτυπα σε όλες τις αγορές του πλανήτη!

Αγοράστε τώρα το Monster Hunter Rise για το Nintendo Switch από το public.gr, καθώς και το Nintendo Switch Pro Controller Monster Hunter Rise Special Edition!