Gaming November / Κονσόλες, games και όλα όσα έρχονται στο Public!

Περίληψη: Αυτόν τον μήνα προετοιμάσου για «άπειρο» gaming, αφού μέσα στον Νοέμβριο καταφθάνουν οι next-gen κονσόλες και πολυαναμενόμενα παιχνίδια. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά!

Ο Νοέμβριος είναι ένας από τους σημαντικότερους gaming μήνες του 2020, καθώς μέσα σε αυτόν θα κυκλοφορήσουν επίσημα οι next-gen κονσόλες από Sony και Microsoft. Η κυκλοφορίες των PlayStation 5 και Xbox Series X|S όμως δεν είναι οι μόνες που περιμένουμε. Μέσα στον επόμενο μήνα θα υπάρξουν και πολύ δυνατά games που θα καταφτάσουν στα ψηφιακά και φυσικά ράφια του Public.

Στα καταστήματα Public και στο public.gr βρίσκεις ό,τι απαιτεί ένα gaming setup, από το ίδιο το hardware μέχρι και όλα τα περιφερειακά που χρειάζεσαι. Οπότε, κάθε νέο παιχνίδι που κυκλοφορεί, φυσικά και θα το βρεις εδώ. Για το μήνα Νοέμβριο λοιπόν, πέρα από τις κονσόλες, αυτά είναι τα releases για τα οποία ανυπομονούμε:

Video Duration
2:28


Call of Duty Black Ops Cold War

Η συνέχεια της σειράς Call of Duty έρχεται στις 13 Νοεμβρίου με κλίμα ψυχροπολεμικό. Λίγες μέρες πριν κυκλοφορήσει το PlayStation 5, εξασφάλισε το δικό σου αντίτυπο του παιχνιδιού, για να ριχτείς από την πρώτη μέρα στην αναβαθμισμένη εμπειρία Black Ops, η οποία περιλαμβάνει τόσο τη single player καμπάνια, όσο και multiplayer mode.

Marvel's Spider-Man: Miles Morales

Μιλώντας για gaming κυκλοφορίες για το PlayStation 5, δεν γίνεται να μην αναφέρουμε και τον νεότερο τίτλο Spider-Man από την Insomniac. Η εταιρία που εντυπωσίασε με τον πρώτο τίτλο Spider-Man για το PlayStation 4 επιστρέφει, δίνοντας τη σκυτάλη του πρωταγωνιστή στον Miles Morales, ο οποίος διαθέτει νέες δυνάμεις.


Watch Dogs Legion

Βρισκόμαστε σε ένα πολύ κοντινό μέλλον, όπου το Λονδίνο ζει κάτω από ένα τυραννικό καθεστώς συνεχόμενης παρακολούθησης. Κάθε προσπάθεια εναντίωσης μοιάζει ανίκανη να αποφέρει αποτέλεσμα απέναντι στην παντοδυναμία των ανθρώπων που κινούν τα νήματα. Ο ρόλος soy είναι προφανής, έχει έρθει η ώρα για αντίσταση και πολλά θα βασιστούν επάνω σου.

Assassin's Creed Valhalla

Για το νέο Xbox Series X, ο τίτλος που θα παίξουμε από την πρώτη κιόλας μέρα θα είναι το νέο Assassin’s Creed. To Assassin’s Creed Valhalla κυκλοφορεί την ίδια μέρα με τη νέα κονσόλα της Microsoft (10 Νοεμβρίου) και μας ταξιδεύει στο βορρά. Βρίσκεσαι στη Νορβηγία του 9ου αιώνα μ.Χ. και είσαι ένας τρομερός Βίκινγκ πολεμιστής. Θα καταφέρεις να φτάσεις στη Valhalla;

Εσύ σε ποιο παιχνίδι θα αφιερώσεις τις περισσότερες ώρες μέσα στο Νοέμβριο; Όποιο κι αν επιλέξεις, ό,τι χρειάζεσαι για ατελείωτο gaming το βρίσκεις στο Public!