The Last of Us: Part II / Έρχεται μεταγλωττισμένο και με ελληνικούς υπότιτλους!

Περίληψη: Η ελληνική ομάδα του PlayStation ανακοίνωσε ότι το The Last of Us: Part II θα κυκλοφορήσει μεταγλωττισμένο και με ελληνικούς υπότιτλους στη χώρα μας. Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε!

Naughty Dog και PlayStation έδωσαν στη δημοσιότητα ένα νέο trailer για το The Last of Us: Part II, που είναι και η πιο σημαντική κυκλοφορία για το PlayStation 4 τους επόμενους μήνες!

Το παιχνίδι ήταν αρχικά προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει τον Μάιο, ωστόσο λόγω του κορονοϊού, η Naughty Dog αναγκάστηκε να αναθεωρήσει το πλάνο της και «πάγωσε» τη διάθεσή του στους gamers.

Μετά από την επιστροφή σε πιο... φυσιολογικούς ρυθμούς για όλους, οι δύο εμπλεκόμενες εταιρείες ανακοίνωσαν πως το game θα πωλείται από τις 19 Ιουνίου και σήμερα δόθηκε στη δημοσιότητα ένα νέο trailer, που μας δίνει ακόμα πιο ξεκάθαρη εικόνα για το τι έρχεται.

Μα το πιο σημαντικό είναι ότι η ελληνική ομάδα του PlayStation ανακοίνωσε επίσημα πως το The Last of Us: Part II θα κυκλοφορήσει μεταλωττισμένο και με ελληνικούς υπότιτλους στη χώρα μας. Δείτε το ελληνικό trailer εδώ:

Video Duration
2:23