Nintendo Direct @ E3 2021 / Οι πιο σημαντικές ανακοινώσεις!

Περίληψη: Κατά τη διάρκεια της φετινής E3 η Nintendo διοργάνωσε ένα Direct με πολλές και ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις. Πάμε να τις δούμε αναλυτικά!

H Nintendo διοργάνωσε ένα νέο Nintendo Direct στην E3 2021 και παρουσίασε τα πλάνα της για τα παιχνίδια και τα DLCs που έρχονται τους επόμενους μήνες. Ξεχώρισε προφανώς το νέο Metroid videogame, το sequel του The Legend of Zelda: Breath of the Wild αλλά και το συλλεκτικό Game & Watch, που θα κυκλοφορήσει για τα γενέθλια της σειράς. Ας τα δούμε αναλυτικά!

Αρχικά στις 28 Ιουνίου ανακοινώθηκε ότι θα προστεθεί στο ρόστερ του Super Smash Bros. Ultimate ο Kazuya από τη σειρά Tekken.

Video Duration
2:06

 

Στη συνέχεια ανακοινώθηκε η κυκλοφορία των Life is Strange Remastered και Life is Strange True Colors για το Nintendo Switch στις 10 Σεπτεμβρίου.

Video Duration
1:01

 

Το Marvel’s Guardians of the Galaxy θα είναι άλλο ένα σημαντικό third party game, που έρχεται στο Nintendo Switch μέσω τεχνολογίας cloud streaming. Θα κυκλοφορήσει ταυτόχρονα με τα άλλα formats στις 26 Οκτωβρίου.

Video Duration
2:38

 

Από τις πιο «μικρές» ανακοινώσεις ακολούθησαν αυτές για τα Two Point Campus (2022), Just Dance 2022 (4 Νοεμβρίου), Worms Rumble (23 Ιουνίου), Astria Ascending (30 Σεπτεμβρίου), Cruis ‘n Blast και Dragon Ball Z: Kakarot και A New Power Awakens Part One and Two (24 Σεπτεμβρίου). Το Super Monkey Ball Banana Mania επιβεβαιώθηκε μετά από αρκετές μέρες φημολογίας και θα κυκλοφορήσει στις 5 Οκτωβρίου.

Video Duration
1:02

 

Μια νέα συλλογή Mario Party mini games έρχεται με το Mario Party Superstars, στο οποίο οι παίκτες θα βρουν 100 mini games και boards από την εποχή του Nintendo 64. Θα κυκλοφορήσει στις 29 Οκτωβρίου.

Video Duration
1:22

 

Μετά από αρκετά χρόνια η Nintendo ανακοίνωσε και ένα νέο 2D Metroid game, που θα κυκλοφορήσει με την ονομασία Metroid Dread στις 8 Οκτωβρίου.

Video Duration
2:16

 

O Wario είναι άλλος ένας χαρακτήρας, που επιστρέφει με χιουμοριστικό τρόπο και με το WarioWare: Get it Together! Στον τίτλο μπορούν να συμμετέχουν ταυτόχρονα και δύο παίκτες σε co-op. Θα κυκλοφορήσει στις 10 Σεπτεμβρίου.

Video Duration
1:26

 

Ημερομηνία κυκλοφορίας μάθαμε και για το Shin Megami Tensei V, που αναμένεται για την κονσόλα της Nintendo στις 12 Νοεμβρίου.

Video Duration
3:11

 

Μέσα στη χρονιά θα κυκλοφορήσει και το Danganronpa Decadance, που θα περιλαμβάνει τα Trigger Happy Havoc και Danganronpa 2, V3 και το Danganronpa S: Ultimate Summer Camp.

Video Duration
1:48

 

Το Fatal Frame: Maiden of Black Water θα επαναφέρει στο σήμερα την αγαπημένη σειρά τρόμου με την κυκλοφορία του μέσα στη χρονιά.

Video Duration
1:51

 

To Advance Wars του Game Boy Advance επιστρέφει κι αυτό στη σύγχρονη εποχή με remasters των δύο τίτλων, που έχουν κυκλοφορήσει ήδη. Το Advance Wards 1+2 Re-Boot Camp αναμένεται στις 3 Δεκεμβρίου.

Video Duration
1:18

 

Το πρώτο μέρος του expansion για το Hyrule Warriors: Age of Calamity ανακοινώθηκε πως θα κυκλοφορήσει στις 18 Ιουνίου ενώ το The Legend of Zelda: Skyward Sword αναμένεται στις 16 Ιουλίου. Για τα γενέθλια του Zelda θα κυκλοφορήσει και μια συλλεκτική μίνι κονσόλα Game & Watch με 3+1 παιχνίδια και το κλασικό ρολόι, που είδαμε στην έκδοση για τον Super Mario.

Video Duration
1:16

 

Τέλος επιβεβαιώθηκε η κυκλοφορία του sequel για το The Legend of Zelda: Breath of the Wild το 2022 και είδαμε και ένα πρώτο trailer, που δείχνει τον πρωταγωνιστή να αγωνίζεται και πάνω από το έδαφος.

Video Duration
1:39