O Sonic the Hedgehog έφτασε στο Minecraft!

Περίληψη: Στο trailer φαίνεται να περνάει γρήγορα από κλασικές πίστες ενώ εμφανίζονται και άλλοι ήρωες της σειράς, όπως οι Tails, Knuckles, Shadow, Amy και Eggman!

Στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 30 χρόνια του Sonic the Hedgehog η SEGA και η Mojang ανακοίνωσαν τη διάθεση ενός νέου DLC πακέτου για το Minecraft με θέμα τον μπλε σκαντζόχοιρο.

Στο trailer που διατέθηκε φαίνεται ο γνωστός χαρακτήρας να περνάει γρήγορα από κλασικές πίστες, που έχουμε γνωρίσει στα παιχνίδια του, ενώ εμφανίζονται σε διάφορα καρέ και άλλοι ήρωες της σειράς, όπως οι Tails, Knuckles, Shadow, Amy και Eggman. Και όλα αυτά έρχονται με τη συνοδεία των κλασικών ηχητικών εφέ, που έχουμε συναντήσει μέχρι και σήμερα στα Sonic videogames.

Video Duration
1:16


O Hive, ένας mini-game server του Minecraft, θα φιλοξενήσει και ένα σχετικό περιεχόμενο για δύο εβδομάδες με πάρα πολλές εκπλήξεις για τους fans. Το σχετικό DLC είναι διαθέσιμο από σήμερα για όλες τις εκδόσεις που κυκλοφορεί το game και μπορείτε να δείτε παραπάνω πληροφορίες στο σχετικό video παραπάνω!