Nintendo Direct / Οι πιο σημαντικές ανακοινώσεις!

Περίληψη: Πολλές ανακοινώσεις και ακόμα περισσότερα trailers - το πιο πρόσφατο event της Nintendo είχε πλούσιο υλικό. Ας δούμε τα πιο σημαντικά νέα!

Η Nintendo έχει αντικαταστήσει τις παρουσιάσεις της με τα ψηφιακά Nintendo Direct events και στο πιο πρόσφατο (που ολοκληρώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης) έφερε στο φως της δημοσιότητας πολλές ανακοινώσεις και νέα trailers. Ας δούμε τα πιο σημαντικά από αυτά που μάθαμε!

Animal Crossing: New Horizons x Super Mario
Περιεχόμενο και αντικείμενα από το Super Mario θα εμφανιστούν στο Animal Crossing: New Horizons από την 1η Μαρτίου ενώ επιβεβαιώθηκε και ένα νέο δωρεάν update για τις 25 Φεβρουαρίου. Δείτε το trailer εδώ.

Fall Guys: Ultimate Knockout
Το πετυχημένο game έρχεται και στο Nintendo Switch μέσω ενός νέου port. Η κυκλοφορία του έχει προγραμματιστεί για το καλοκαίρι του 2021. Δείτε το trailer εδώ.

Famicom Detective Club
Δύο θρυλικά παιχνίδια μυστηρίου επιστρέφουν με τη μορφή remake για το Nintendo Switch. Η κυκλοφορία τους έχει προγραμματιστεί για τις 14 Μαΐου!

Video Duration
1:34


Hyrule Warriors: Age of Calamity Expansion Pass
Το Hyrule Warriors: Age of Calamity θα αποκτήσει expansion pass, που θα εξασφαλίσει στους gamers δύο πακέτα έξτρα περιεχομένου. Το κόστος απόκτησής του θα αγγίζει τα 20 ευρώ και το πρώτο DLC content θα έρθει τον Ιούνιο ενώ το δεύτερο θα ακολουθήσει τον Νοέμβριο. Δείτε το trailer εδώ.

Knockout City
Ένα νέο online-based dogbeball game έρχεται από τους δημιουργούς του Mario Kart Live: Home Circuit, την Velan Studios. Θα κυκλοφορήσει στις 21 Μαΐου και για το Nintendo Switch. Δείτε το trailer εδώ.

Mario Golf: Super Rush
Ένα νέο Mario Golf game ανακοινώθηκε για πρώτη φορά μετά από το 2003 για οικιακές κονσόλες και θα έρθει στις 25 Ιουνίου με ονομασία Mario Golf: Super Rush. Θα εκμεταλλεύεται τα motion controls του Nintendo Switch και θα έχει ειδικά νέα modes και ένα story campaign.

Video Duration
2:20


Monster Hunter Rise
Το παιχνίδι έρχεται στις 26 Μαρτίου αποκλειστικά για το Nintendo Switch και στο πρόσφατο Nintendo Direct είδαμε και ένα νέο trailer, που παρουσιάζει μερικά νέα τέρατα και περιοχές. Δείτε το trailer εδώ.

Ninja Gaiden: Master Collection
Μια νέα συλλογή με πολλά παιχνίδια της σειράς Ninja Gaiden ανακοινώθηκε από την Koei Tecmo και θα κυκλοφορήσει και για το Nintendo Switch. Περιλαμβάνει τα Ninja Gaiden Sigma, Ninja Gaiden Sigma 2Ninja Gaiden 3: Razor’s Edge και αναμένεται στις 10 Ιουνίου μαζί με όλο το DLC περιεχόμενο κάθε τίτλου. Δείτε το trailer εδώ.

No More Heroes 3
Τον τίτλο τον γνωρίζαμε ήδη, ξέραμε ότι θα είναι αποκλειστικότητα του Nintendo Switch και πλέον μάθαμε και ημερομηνία κυκλοφορίας. Πλέον θα πρέπει να τον περιμένουμε στις 27 Αυγούστου!

Video Duration
1:14


Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville Complete Edition
Το παιχνίδι που γνωρίσαμε το 2019 σε PC, PS4 και Xbox One έρχεται και στο Nintendo Switch στις 19 Μαρτίου. Ανήκει στην κατηγορία των third person shooters και περιλαμβάνει χαρακτήρες από τα προηγούμενα games της σειράς. Δείτε το trailer εδώ.

Project Triangle Strategy
Ένα νέο RPG στη λογική του Octopath Traveller ανακοινώθηκε για το Nintendo Switch και θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο 2022. Δείτε το trailer εδώ.

Splatoon 3
Το νέο παιχνίδι της σειράς έρχεται στο Nintendo Switch το 2022 και δεν μάθαμε πολλές πληροφορίες, πέρα από κάποιες τοποθεσίες που εμφανίστηκαν στο σύντομο video.

Video Duration
3:05


Star Wars Hunters
Η Zynga (FarmVille) ετοιμάζει ένα νέο shooter videogame για το Nintendo Switch με την ονομασία Star Wars Hunters. Θα είναι squad-based και τα γεγονότα του θα λαμβάνουν χώρα ανάμεσα σε αυτά των Star Wars Episode VI και Star Wars Episode VII. Δείτε το trailer εδώ.

The Legend of Zelda: Skyward Sword HD
Το κλασικό game, που κυκλοφόρησε το 2011 στο Wii U, έρχεται στο Nintendo Switch. Παράλληλα με αυτό θα κυκλοφορήσει και ένα σχετικό θεματικό ζευγάρι Joy-Con controllers.

Video Duration
4:07


Stay tuned στο Public Blog για όλα τα gaming news!