Xbox & Bethesda Games Showcase / Οι πιο σημαντικές ανακοινώσεις!

Περίληψη: Στο Xbox & Bethesda Games Showcase, που διοργάνωσε η Microsoft στα πλαίσια της E3 2021, γνωρίσαμε μια τεράστια ποικιλία νέων τίτλων που έρχονται σε Xbox και PC!

Η ώρα της E3 2021 έχει φτάσει και η Microsoft έκανε αρκετές σημαντικές ανακοινώσεις στο πλαίσιο του Xbox & Bethesda Games Showcase. Η αμερικανική εταιρεία ξεκίνησε με την παρουσίαση του Starfield, του πρώτου νέου κόσμου που ετοιμάζει η Bethesda μετά από 25 χρόνια. Θα ταξιδέψουμε στο μέλλον, για να ζήσουμε μια μοναδική εμπειρία, όταν κυκλοφορήσει το game, στις 11 Νοεμβρίου 2022 για PC και κονσόλες Xbox.

Video Duration
2:19


Στη συνέχεια παρουσιάστηκε ένα νέο gameplay video για το STALKER 2: Heart of Chernobyl. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει για PC και κονσόλες Xbox στις 28 Απριλίου 2022 και θα είναι και διαθέσιμο από την αρχή στο Xbox Game Pass.

Video Duration
5:04


To Back 4 Blood είναι το επερχόμενο co-op zombie shooter και θα κάνει ντεμπούτο σε PC, Xbox και Xbox Game Pass στις 12 Οκτωβρίου. Για να το γνωρίσουμε καλύτερα, είδαμε ένα νέο gameplay trailer.

Video Duration
2:33


Νέο trailer είδαμε και για το Contraband, που θα έρθει και αυτό στο Xbox Game Pass.

Video Duration
1:29


Ο κόσμος των Πειρατών της Καραϊβικής και του Sea of Thieves γίνονται ένα με το A Pirate’s Life, το νέο πακέτο εξτρα περιεχομένου που θα έρθει δωρεάν για όλους τους παίκτες στις 22 Ιουνίου.

Video Duration
3:01


Η ώρα του πρώτου gameplay trailer για το Battlefield 2042 ήρθε στη συνέχεια με πολύ εντυπωσιακά σκηνικά μάχης και κόσμου, που θα γνωρίσουμε με την κυκλοφορία του game στις 22 Οκτωβρίου 2021.

Video Duration
3:01


Ημερομηνία κυκλοφορίας μάθαμε και για τη νέα interactive περιπέτεια Twelve Minutes, που αναμένεται σε PC, Xbox και Xbox Game Pass στις 19 Αυγούστου 2021.

Video Duration
0:38


Το Psychonauts 2 της Double Fine απέκτησε και αυτό ημερομηνία κυκλοφορίας και έρχεται στις 25 Αυγούστου. Γνωρίστε το μέσα από το νέο extended gameplay trailer του.

Video Duration
1:38


Ένα νέο party game με ζώα παρουσίασε η αμερικανική εταιρεία με την ονομασία Party Animals. Θα κυκλοφορήσει για όλα τα διαθέσιμα formats το 2022.

Video Duration
1:43


Το πολυβραβευμένο Hades ανακοινώθηκε πως θα κυκλοφορήσει τελικά για PC και κονσόλες στις 13 Αυγούστου 2021, ωστόσο οι συνδρομητές Xbox Game Pass θα μπορέσουν να το απολαύσουν χωρίς έξτρα χρέωση.

Video Duration
1:00


Το Halo Infinite δεν θα μπορούσε να λείπει κι έτσι μάθαμε πως θα κυκλοφορήσει φέτος μέσα στην εορταστική περίοδο της σεζόν ενώ πήραμε μια νέα γεύση από τα όπλα και τον κόσμο του multiplayer.

Video Duration
2:26


Επόμενη στάση της παρουσίασης ήταν στο Diablo II Resurrected, που θα κυκλοφορήσει για κονσόλες Xbox στις 23 Σεπτεμβρίου.

Video Duration
2:07


To φημολογούμενο A Plague Tale videogame, που θα ανακοινωνόταν, είναι γεγονός και ο τίτλος του θα είναι τελικά A Plague Tale: Requiem. Αναπτύσσεται από το Asobo Studio και αναμένεται το 2022 για PC και κονσόλες Xbox Series.

Video Duration
1:41


Από τα μικρότερης δυναμικής games που παρουσιάστηκαν, το Replaced ήταν αυτό που ξεχώρισε κι αυτό γιατί συνδυάζει τεχνικές retro απεικόνισης με μια μοναδική ατμόσφαιρα και ένα εξαιρετικό σενάριο. Θα κυκλοφορήσει το 2022 για PC, Xbox One και Xbox Series X/S.

Video Duration
1:52


Από την 505 Games και την Rabbit & Bear Studios ανακοινώθηκε ένα νέο game, το Eiyden Chronicle: Hundred Heroes, που θα κυκλοφορήσει το 2022 και το 2023 με δύο μέρη.

Video Duration
1:39


Ημερομηνία κυκλοφορίας μάθαμε και για το Age of Empires IV, που έρχεται στο PC στις 28 Οκτωβρίου και θα προσφερθεί και στα μέλη του Xbox Game Pass χωρίς έξτρα χρέωση.

Video Duration
1:35


Η Obsidian παρουσίασε με χιουμοριστικό τρόπο και το νέο Outer Worlds, το Outer Worlds 2, που έρχεται σε μετέπειτα χρονική στιγμή.

Video Duration
1:39


Το Microsoft Flight Simulator έρχεται επιτέλους και σε κονσόλες Xbox Series X/S και έχουμε την ημερομηνία που είναι η 27η Ιουλίου.

Video Duration
2:23


Οι φήμες για ένα Forza Horizon στο Μεξικό επιβεβαιώθηκαν και η Microsoft ανακοίνωσε το Forza Horizon 5, δείχνοντας ένα πρώτο trailer και ένα gameplay video. Θα κυκλοφορήσει για PC, Xbox One και Xbox Series X/S στις 9 Νοεμβρίου 2021.

Video Duration
7:09


Η παρουσίαση έκλεισε με το νέο game της Arkane (Prey), το Redfall. Στο νέο αυτό franchise το νησί της Μασαχουσέτης πλημμυρίζει από βαμπίρ και οι παίκτες πρέπει να αντέξουν στις επιθέσεις και να οργανωθούν για να επιβιώσουν.

Video Duration
4:46


Και μέσα σε όλα, η Microsoft ανακοίνωσε και ένα μίνι ψυγείο στο σχέδιο του Xbox Series X, το Xbox Mini Fridge, που θα κυκλοφορήσει μέσα στην εορταστική περίοδο 2021.

Video Duration
1:02