PES 2021 / Τι θα δούμε 15 Σεπτεμβρίου σε κονσόλες και PC;

Περίληψη: Η επόμενη έκδοση του Pro Evolution Soccer έρχεται με τιμές και δόξες στα μέσα Σεπτεμβρίου. Ποιες αλλαγές θα δούμε στο περιεχόμενο του παιχνιδιού;

Η Konami ανακοίνωσε επίσημα πριν λίγες ημέρες τα σχέδιά της για την επόμενη έκδοση του PES. To eFootball Pro Evolution Soccer 2021 θα κυκλοφορήσει στις 15 Σεπτεμβρίου 2020 σε PlayStation 4, Xbox One και PC. Η νέα έκδοση θα είναι ένα season update του PES 2020, οπότε οι αλλαγές εντοπίζονται στο περιεχόμενο και όχι στο gameplay ή τα γραφικά.

Βασικό ρόλο για αυτή την απόφαση έπαιξε η πανδημία του κορονοϊού, η οποία καθυστέρησε τόσο την ποδοσφαιρική χρονιά όσο και την ίδια την ανάπτυξη του παιχνιδιού. Επιπλέον η Konami επιβεβαίωσε πως εργάζεται σε ένα ολοκαίνουργιο παιχνίδι Pro Evolution Soccer, το οποίο θα δημιουργηθεί από το μηδέν και προορίζεται για την επόμενη γενιά κονσολών. Για τους δύο αυτούς λόγους, η Konami επέλεξε να ανανεώσει την έκδοση της προηγούμενης χρονιάς και να κυκλοφορήσει το PES 2021 σε πιο οικονομική τιμή.

Video Duration
2:06


Το eFootball Pro Evolution 2021 Season Update θα περιλαμβάνει όλες τις νέες πληροφορίες μεταγραφών, αποκλειστικό περιεχόμενο του Euro 2020 (το τουρνουά έχει μεταφερθεί για το καλοκαίρι του 2021), τις εθνικές ομάδες και από τις 55 χώρες της UEFA και το στάδιο Wembley. Η Konami υποσχέθηκε επίσης πως θα υπάρξει day-one patch του παιχνιδιού με όλες τις τελευταίες αλλαγές στα ρόστερ και τις ομάδες. Αυτό κρίνεται απαραίτητο, καθώς μέχρι την κυκλοφορία του παιχνιδιού δεν θα έχουν οριστικοποιηθεί όλες οι κινήσεις των ομάδων. Η φετινή ποδοσφαιρική σεζόν έχει «πάει πίσω» λόγω του κορονοϊού, κάτι που θα καθυστερήσει την πραγματοποίηση πολλών μεταγραφικών κινήσεων της επόμενης χρονιάς και την έναρξη πολλών πρωταθλημάτων της σεζόν 2020-2021.

Πέρα από την κανονική έκδοση του eFootball Pro Evolution 2021 θα υπάρξουν και club editions των Barcelona, Juventus, Manchester United, Bayern και Arsenal. Για να αποκτήσεις κι εσύ από την πρώτη μέρα το νέο PES 2021 μπορείς να κάνεις από σήμερα την προπαραγγελία σου για την έκδοση του PS4 και την έκδοση του Xbox One.