PlayStation Wrap-Up / Δες τα gaming στατιστικά σου για το 2020

Περίληψη: Με μια μικρή καθυστέρηση, η ανασκόπηση του 2020 για το PlayStation είναι εδώ! Μπες στο PlayStation Wrap-Up και δες πώς πέρασες τον χρόνο σου στις κονσόλες της Sony το 2020.

Το 2020 ήταν μια χρονιά με περισσότερο gaming από ό,τι συνήθως. Ο λόγος για αυτό είναι προφανής: η πανδημία. Πόσο περισσότερο παίξαμε πραγματικά όμως; Αν το gaming σου έγινε στο PS4 ή στο PS5, η Sony έχει την απάντηση μέσω του ετήσιου wrap-up για τις κονσόλες της.

Μπορεί η Sony να άργησε λίγο αλλά η ανασκόπηση της χρονιάς που πέρασε είναι πλέον διαθέσιμη για τους PlayStation gamers. Μέσω αυτής μπορείς να δεις αναλυτικά στατιστικά για τις gaming συνήθειές σου μέσα στο 2020. Αν έπαιξες στο PS4, το wrap-up θα σου υπενθυμίσει ποια παιχνίδια έπαιξες περισσότερο, τα τρόπαια που κέρδισες, τον μέσο χρόνο που ξόδεψες κάθε ημέρα της εβδομάδας στο gaming και τις ώρες που αφιέρωσες σε online και offline games.

Αν πάλι έχεις ήδη στα χέρια σου το PlayStation 5, θα έχεις πρόσβαση σε κάποια λιγότερο αναλυτικά στατιστικά. Το wrap-up του PS5 περιλαμβάνει τις ώρες που ξόδεψες στα αγαπημένα σου παιχνίδια, τα τρόπαια που κέρδισες και το σύνολο των ωρών που έπαιξες με τη νέα σου κονσόλα!

Για να δεις τα στατιστικά σου χρειάζεται να έχεις λογαριασμό PSN και να έχεις παίξει τουλάχιστον 10 ώρες στην κονσόλα σου τη χρονιά που μας πέρασε. Πολύ πιθανό να έχεις ήδη λάβει ένα email από τη Sony με τα στατιστικά σου. Αν δεν έχει έρθει κάτι στο inbox σου, μπορείς να τσεκάρεις τα στατιστικά σου στο ειδικό site για το wrap-up, αφού πρώτα κάνεις login με τα στοιχεία του PSN λογαριασμού σου.

Με αφορμή το λανσάρισμα του 2020 wrap-up η Sony έκανε διαθέσιμο και ένα νέο δωρεάν δυναμικό θέμα για το PS4. Μαζί με τα στατιστικά σου, θα δώσεις και νέα εμφάνιση στο UI της κονσόλας σου, λοιπόν.

Τα wrap-ups κάθε χρονιάς έχουμε συνηθίσει να γίνονται διαθέσιμα το Δεκέμβριο κάθε έτους ή τουλάχιστον τον Ιανουάριο του επόμενου. Για το PlayStation χρειάστηκε να φτάσουμε στο Φεβρουάριο αλλά, όπως και να έχει, εννοείται πως θέλουμε να δούμε τα αναλυτικά στατιστικά μας, έστω κι αν αυτά έγιναν διαθέσιμα με μια μικρή καθυστέρηση!