PS Plus / Έρχονται τα δωρεάν games Ιουνίου με Star Wars: Squadrons!

Περίληψη: Έχεις συνδρομή PlayStation Plus; Τότε έχεις δωρεάν παιχνίδια κάθε μήνα! Πάμε να δούμε ποιοι τίτλοι θα προστεθούν τον Ιούνιο στην υπηρεσία.

Οι μηνιαίες προσφορές του PlayStation Plus συνεχίζονται και τον Ιούνιο, όπως κάθε μήνα. Αν είσαι κι εσύ συνδρομητής στη διαδικτυακή υπηρεσία της Sony, τον επόμενο μήνα θα μπορείς να προσθέσεις 3 νέα παιχνίδια στον κατάλογό σου εντελώς δωρεάν!

Ο πρώτος από τους τρεις δωρεάν τίτλους είναι το Star Wars: Squadrons. Το συναρπαστικό first person παιχνίδι σε βάζει στο πηδάλιο μαχητικών διαστημόπλοιων από το σύμπαν του Star Wars, για να ζήσεις σε πρώτο πρόσωπο τις μάχες μεταξύ της Αυτοκρατορίας και της Επαναστατικής Συμμαχίας. Το παιχνίδι κυκλοφόρησε πέρσι τον Οκτώβριο και συνεργάζεται και με το PlayStation VR, για να σου προσφέρει ακόμα πιο ζωντανές διαστημικές μάχες στο PS4 ή PS5 σου!

Το δεύτερο δωρεάν παιχνίδι λέγεται Operation: Tango και είναι ολοκαίνουργιο. Την 1η Ιουνίου θα κυκλοφορήσει για PCPS4 και PS5. Την ίδια ημέρα θα προστεθεί και στα PlayStation Plus παιχνίδια του μήνα αλλά μόνο για το PS5. Το Operation: Tango είναι αποκλειστικά online και χρειάζεσαι συμπαίκτη για να παίξεις. Οι δυο σας έχετε τους ρόλους του κατασκόπου και του hacker και προσπαθείτε να λύσετε διάφορα προβλήματα, για να φτάσετε στο τέλος της περιπέτειας!

Η λίστα των δωρεάν παιχνιδιών του Ιουνίου στο PlayStation Plus ολοκληρώνεται με το Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown. Το παιχνίδι αυτό αποτελεί remake του κλασικού fighting τίτλου. Το νέο παιχνίδι διαθέτει πολλές βελτιώσεις και προσθήκες, όπως online mode και αναβαθμισμένα γραφικά.

Τα τρία αυτά παιχνίδια θα είναι διαθέσιμα από την 1η Ιουνίου. Τα δύο πρώτα, Star Wars: Squadrons & Operation: Tango, θα μπορείς να τα προσθέσεις δωρεάν στον PlayStation λογαριασμό σου μέχρι τις 5 Ιουλίου. Το Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown θα μείνει διαθέσιμο έναν μήνα παραπάνω, μέχρι τις 5 Αυγούστου.

Μέχρι να «ανοίξει» η διαθεσιμότητα για τους παραπάνω τίτλους, μη ξεχνάς πως έχεις μερικές μέρες ακόμα στη διάθεσή σου για να αποκτήσεις δωρεάν τα παιχνίδια του PlayStation Plus για το Μάιο. Αυτόν το μήνα διατίθενται δωρεάν τα Battlefield V, Stranded Deep και Wreckfest!