PS5 Games / Τα trailers των τίτλων που περιμένουμε μετά το release!

Περίληψη: Οι περισσότεροι launch τίτλοι των PS5 games έχουν γίνει ήδη γνωστοί. Τι έρχεται όμως μελλοντικά στην κονσόλα; Ας δούμε τα trailers!

Η κυκλοφορία του PS5 απέχει μόλις έναν μήνα - στις 19 Νοεμβρίου οι πρώτοι gamers θα παραλάβουν τη next-gen κονσόλα. Η ζήτηση για το PS5 ήταν τόσο μεγάλη, που η πρώτη διαθέσιμη ποσότητα εξαντλήθηκε πολύ γρήγορα. Όσοι πάρουν στα χέρια τους την κονσόλα μόλις κυκλοφορήσει θα επιλέξουν σίγουρα και έναν από τους launch τίτλους. Τι γίνεται όμως με όσους παραλάβουν αργότερα; Ποια PS5 games έχουν ήδη ανακοινωθεί και ποια θα γίνουν διαθέσιμα αργότερα μέσα στη χρονιά ή το 2021; Δες παρακάτω τα trailer των PS5 Games 2020, που περιμένουν πώς και πώς οι gamers, για να πάρεις μια γεύση για το τι έρχεται σύντομα στο PS5!

Video Duration
1:41


Worms Rumble

Το κλασικό παιχνίδι ανανεώνεται σημαντικά και φέρνει τα σκουλήκια στο PS5! Το Worms Rumble θα κυκλοφορήσει το Δεκέμβριο με αλλαγές στο gameplay και νέο battle royale mode.

Video Duration
1:18


Hitman 3

Το νέος έτος ξεκινά πολύ δυνατά, με την κυκλοφορία του Hitman 3 στην κονσόλα της Sony τον Ιανουάριο του 2021. Πρόκειτα για το τρίτο μέρος της τριλογίας «World of Assassination» και στο PS5 θα υποστηρίζει και VR.

Video Duration
3:59


Far Cry 6

Έναν μήνα αργότερα, τον Φεβρουάριο του 2021, ανυπομονούμε να υποδεχθούμε το Far Cry 6. Το έκτο παιχνίδι της σειράς λαμβάνει χώρα στο νησί Yara της Καραϊβικής, το οποίο ηγείται ο δικτάτορας "El Presidente" Antón Castillo. Σκοπός σου είναι να καταφέρεις να ρίξεις το καθεστώς του.

Video Duration
2:21


Ratchet & Clank: Rift Apart

Περνάμε τώρα στα παιχνίδια που ξέρουμε ότι έρχονται αλλά δεν γνωρίζουμε πότε ακριβώς κυκλοφορούν. Ένα από αυτά είναι το Ratchet & Clank: Rift Apart, το αγαπημένο platformer της Insomniac, το οποίο θα κυκλοφορήσει για το PlayStation 5 κάποια στιγμή μετά την έναρξη της διαθεσιμότητας της κονσόλας.

Video Duration
2:14


Cyberpunk 2077

Ίσως ο πιο αναμενόμενος τίτλος της χρονιάς. Το Cyberpunk 2077 θα κυκλοφορήσει στο PlayStation 5 το 2021, με τις μέχρι τώρα εκτιμήσεις να τοποθετούν την κυκλοφορία του στο πρώτο τρίμηνο της επόμενης χρονιάς.

Video Duration
0


God of War: Ragnarok

Η συνέχεια του πολύ επιτυχημένου τίτλου του PS4 έρχεται το 2021 στο PS5. To God of War: Ragnarok αποτελεί προς το παρόν μυστήριο, καθώς έχει κυκλοφορήσει μόνο ένα teaser trailer.

Video Duration
3:30


Horizon Forbidden West

Η ιστορία της Aloy συνεχίζεται δυτικά. Στην προσπάθειά της να εξερευνήσει περαιτέρω την απαγορευμένη Δύση θα συναντήσει εντυπωσιακές μηχανές και μυστηριώδεις απειλές. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει το 2021, χωρίς ακόμα να έχουμε ακριβή ημερομηνία.

Video Duration
2:48


Resident Evil Village

Η διάσημη σειρά survival/horror παιχνιδιών Resident Evil θα αποκτήσει και νέο «επεισόδιο» στο PlayStation 5. To Resident Evil Village θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή το 2021 και η ιστορία του διαδραματίζεται λίγα χρόνια μετά το Resident Evil 7: Biohazard.

Εσύ για ποιο παιχνίδι ανυπομονείς περισσότερο στο PlayStation 5;