Resident Evil 4: «Πράσινο φως» για το remake;

Περίληψη: Tις τελευταίες ώρες έχει εμφανιστεί μια φήμη πως η M-Two έχει αναλάβει να επαναφέρει το αγαπημένο παιχνίδι της σειράς στο σήμερα!

Η επιτυχία που έχουν γνωρίσει τα Resident Evil 2 Remake και Resident Evil 3 Remake φαίνεται πως έχουν δώσει στην Capcom το μήνυμα να επαναφέρει και άλλα αγαπημένα παιχνίδια της σειράς στο σήμερα!

Έτσι, τις τελευταίες ώρες έχει εμφανιστεί μια φήμη πως η M-Two, το studio του πρώην προέδρου της PlatinumGames Tatsuya Minami, έχει αναλάβει να φέρει εις πέρας μια ανάλογη δουλειά για το Resident Evil 4. Το Resident Evil 4 Remake αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2022 και η ομάδα ανάπτυξης έχει ήδη ασχοληθεί με παρόμοια projects, αφού ενεπλάκη και στο Resident Evil 3 Remake!

Ο Shinji Mikami, director του αρχικού Resident Evil 4, εικάζεται πως αρνήθηκε να εμπλακεί εκ νέου αλλά έδωσε τη συγκατάθεσή του και τις συμβουλές του για το πώς πρέπει να προχωρήσει το εν λόγω game.

Υπενθυμίζεται πάντως πως, σύμφωνα με τις φήμες των τελευταίων μηνών, η Capcom εργάζεται και στο Resident Evil 8, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει φέτος για τις τωρινές και επόμενες κονσόλες. Θα προσφέρει και first-person προοπτική και θα δούμε να επιστρέφει ο πρωταγωνιστής Ethan Winters. Περισσότερα στο άμεσο μέλλον λοιπόν!