Resident Evil Village: Έφτασε η ώρα της κυκλοφορίας & launch trailer!

Περίληψη: Το παιχνίδι ταξιδεύει για άλλη μια φορά τους παίκτες σε ένα τρομακτικό τοπίο και διατηρεί τον χαρακτήρα που απολαύσαμε στο Resident Evil 7: Biohazard.

To Resident Evil Village, το νέο μέρος της δημοφιλούς σειράς τρόμου της Capcom είναι εδώ και έχουμε το launch trailer. Το παιχνίδι ταξιδεύει για άλλη μια φορά τους παίκτες σε ένα τρομακτικό τοπίο και διατηρεί τον χαρακτήρα που απολαύσαμε στο Resident Evil 7: Biohazard.

O πρωταγωνιστής Ethan Winters φτάνει σε ένα χιονισμένο χωριό γεμάτο με τρομακτικούς εχθρούς και μετά από μια συνάντηση με τον Chris Redfield, τον αναζητά εκ νέου, για να πάρει απαντήσεις για το νέο εφιάλτη που ζει.

Η RE Engine προσφέρει βελτιωμένα γραφικά και καλύτερες επιδόσεις ενώ κυκλοφορούν πλέον και next-gen εκδόσεις για PS5, Xbox Series X & Xbox Series S, που προσφέρουν ακόμη καλύτερη ποιότητα. Στο παιχνίδι επιστρέφουν δημοφιλή χαρακτηριστικά, όπως το Mercenaries Mode, καθώς και γνωστοί χαρακτήρες από το παρελθόν.

Video Duration
0:33


Τέλος ο τίτλος προσφέρει και πρόσβαση στο RE:Verse, το multiplayer τμήμα του κόσμου του Resident Evil, που θα διατεθεί αργότερα. 

Αποκτήστε σήμερα το Resident Evil Village από τα καταστήματα Public!