The Smurfs: Mission Vileaf / Νέο trailer και συλλεκτικές εκδόσεις!

Περίληψη: Το νέο τρισδιάστατο action adventure game θα κυκλοφορήσει στις 26 Οκτωβρίου σε εκδόσεις για PC, PS4, Xbox One και Nintendo Switch...

Η Microids δημοσίευσε ένα πρώτο teaser trailer για το The Smurfs: Mission Vileaf, το φετινό videogame που θα φέρει ξανά στο προσκήνιο τα δημοφιλή Στρουμφάκια. Το νέο τρισδιάστατο action adventure game θα κυκλοφορήσει στις 26 Οκτωβρίου σε εκδόσεις για PC, PS4, Xbox One και Nintendo Switch ενώ αργότερα και μέσα στο 2022 θα κάνει την εμφάνισή του και στις new-gen κονσόλες, δηλαδή το PS5 και τα Xbox Series X/S.

Video Duration
0:48


Ο Δρακουμέλ έχει βάλει στόχο να φυλακίσει τους γνωστούς χαρακτήρες και ο παίκτης θα αναλάβει τον έλεγχο 4 εξ αυτών, για να καταφέρει να τον βάλει στη θέση του με μια σειρά από κινήσεις και gadgets!

Παράλληλα παρουσιάστηκαν δύο συλλεκτικές εκδόσεις, οι Smurftastic και η Collector Edition. Η πρώτη θα περιλαμβάνει το παιχνίδι, 3 λιθογραφίες, ένα μπρελόκ με τον Μπαρμα-Στρουμφ και ένα σετ αυτοκόλλητα. Η Collector Edition θα περιλαμβάνει όλα τα παραπάνω και μια φιγούρα 14.5 εκατοστών αλλά και το ψηφιακό soundtrack του παιχνιδιού.

Stay tuned στο Public Blog για όλα τα νεότερα!