Sony Play at Home / Κορυφαία παιχνίδια εντελώς δωρεάν!

Περίληψη: Απόκτησε κορυφαία παιχνίδια για το PS4 και το PS5 εντελώς δωρεάν μέσω του Play at Home. Δες ποια παιχνίδια είναι διαθέσιμα σήμερα και ποια έρχονται σύντομα!

Η Sony έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό μια εξαιρετική πρωτοβουλία, η οποία βοηθά παίκτες από όλο τον κόσμο να περάσουν όσο πιο ευχάριστα είναι εφικτό τον χρόνο τους στο σπίτι. Το όνομά της Play at Home και στο πλαίσιο της ενέργειας η Sony προσφέρει δωρεάν παιχνίδια για το PlayStation 4 και το PlayStation 5. Τα παιχνίδια αυτά είναι διαθέσιμα χωρίς να απαιτείται συνδρομή στο PlayStation Plus. Άρα, αν τα αποκτήσεις δωρεάν μέσω του προγράμματος Play at Home, τα έχεις για πάντα διαθέσιμα στον λογαριασμό σου!

Η λίστα με τα παιχνίδια ανανεώνεται πολύ συχνά. Πρέπει να έχεις συνεχώς τον νου σου για καινούργιες προσθήκες στον κατάλογο του Play at Home, καθώς οι τίτλοι που δίνονται σίγουρα σε ενδιαφέρουν. Η Sony δεν επέλεξε άγνωστα παιχνίδια απλώς για να διαφημίσει μια δωρεάν υπηρεσία. Τα παιχνίδια που δίνονται μέσω Play at Home περιλαμβάνουν σημαντικές κυκλοφορίες που έχουν ενθουσιάσει τους fans.

Από τις 25 Μαρτίου μέχρι τις 22 Απριλίου θα μπορείς να κατεβάσεις δωρεάν στην κονσόλα σου τα παιχνίδια Subnautica, Enter the Gungeon, Abzu, The Witness και Rez Infinite. Η λίστα περιλαμβάνει επίσης τους VR τίτλους Astro Bot Rescue Mission, Moss, Thumper, και Paper Beast. Επίσης μέχρι το τέλος Μαρτίου συνεχίζει να είναι διαθέσιμο για δωρεάν κατέβασμα το Ratchet & Clank!

Μια από τις σημαντικότερες προσθήκες στον κατάλογο παιχνιδιών του Play at Home θα γίνει στα τέλη Απριλίου. Στις 19 Απριλίου -και μέχρι τις 14 Μαΐου- θα μπορείς να αποκτήσεις δωρεάν το Horizon Zero Dawn, έναν από τους κορυφαίους αποκλειστικούς τίτλους του PS4. Αν δεν έχεις ήδη απολαύσει την περιπέτεια της Aloy, σε λίγες μέρες θα έχεις την ευκαιρία να το κάνεις. Να σου θυμίσουμε επίσης πως μέσα στο 2021 αναμένεται να κυκλοφορήσει και το sequel του παιχνιδιού, το Horizon Forbidden West. Το timing της δωρεάν διάθεσης του Horizon Zero Dawn είναι ιδανικό αν σχεδίαζες να αποκτήσεις φέτος τη συνέχεια της ιστορίας.

Μείνε συντονισμένος στο Public Blog για ακόμα περισσότερα gaming news!