Square Enix Presents: Όλες οι ανακοινώσεις & τα trailers!

Περίληψη: H Square Enix μπήκε κι αυτή στον... χορό των online ανακοινώσεων για τα games που ετοιμάζει σε PC, κονσόλες και smartphone. Ας τα δούμε όλα συγκεντρωμένα!

H Square Enix μπήκε κι αυτή στον χορό των online ανακοινώσεων και στο πλαίσιο του Square Enix Presents έκανε μια σειρά από ανακοινώσεις για τα games που ετοιμάζει σε PC, κονσόλες και κινητά. Ας τα δούμε όλα συγκεντρωμένα:

Life is Strange

Η πρώτη ανακοίνωση ήταν το Life is Strange: True Colors, το νέο game στη γνωστή σειρά που θα κυκλοφορήσει για PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S και Google Stadia στις 10 Σεπτεμβρίου. Πρόκειται για sequel του Life is Strange 2 και θα ακολουθήσει κι αυτό το episodic format. Στον κόσμο του Life is Strange παραμένουμε και για τη δεύτερη ανακοίνωση, αφού τα κλασικά games θα επιστρέψουν ως remasters για τις νέες κονσόλες. Θα κυκλοφορήσουν στις 10 Σεπτεμβρίου με την ονομασία Life is Strange Ultimate Edition. Δείτε το trailer εδώ.

Forspoken

Το παιχνίδι που γνωρίσαμε σε παρουσίαση της Sony ως Project Athia θα κυκλοφορήσει τελικά ως Forspoken. Αναπτύσσεται από την Luminous Productions και θα κυκλοφορήσει για τις κονσόλες αποκλειστικά στο PS5 ενώ θα υπάρξει και έκδοση για το PC. Το αναμένουμε το 2022 - δείτε το trailer εδώ:

Video Duration
2:14


Outriders

Το Outriders πλησιάζει στην κυκλοφορία του και είδαμε ένα νέο trailer. Το game έχει προγραμματιστεί για διάθεση την 1η Απριλίου σε PC, PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X/S ενώ στις κονσόλες Xbox θα διατεθεί από την πρώτη μέρα και μέσω του Xbox Game Pass. Δείτε τα trailer εδώ και εδώ.

Balan Wonderworld

Ένα νέο video είδαμε και για το Balan Wonderworld, το οποίο και φιλοδοξεί να μας ταξιδέψει στην εποχή των 90s. Θα κυκλοφορήσει στις 26 Μαρτίου και είχαμε τη δυνατότητα να δούμε ένα νέο trailer.

Marvel’s Avengers

O Black Panther έρχεται στο Marvel’s Avengers και η Square Enix το ανακοίνωσε με ένα νέο trailer. Ταυτόχρονα, είδαμε και ένα νέο next-gen trailer για το DLC Operation Hawkeye – Future Imperfect που κυκλοφόρησε.

Video Duration
0:57


Tomb Raider: Definitive Survivor Trilogy

Η συλλογή διέρρευσε πριν από μερικές ημέρες από το Xbox Store και πλέον επισημοποιήθηκε. Θα περιλαμβάνει τα Tomb Raider (2013), Rise of the Tomb Raider (2015) και Shadow of the Tomb Raider (2018) και κυκλοφορεί για κονσόλες PlayStation και Xbox. Δείτε το trailer εδώ.

Just Cause: Mobile

Ένα νέο trailer είδαμε για το Just Cause: Mobile, τη φορητή εκδοχή του γνωστού τίτλου που υπόσχεται ακόμη περισσότερες καταστροφές. Θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2021 για iOS και Android. Δείτε το trailer εδώ.

Space Invaders AR

To πιο ενδιαφέρον project που ανακοινώθηκε ήταν το Space Invaders AR, που αποτελεί συνεργασία της Square Enix με την Taito και φέρνει τον κόσμο του γνωστού game στη σύγχρονη εποχή και με τη βοήθεια της επαυξημένης πραγματικότητας.

Video Duration
0:49