Star Wars Squadrons / Το επόμενο update φέρνει 4K και 120fps!

Περίληψη: Ποιες βελτιώσεις φέρνει το Update 3.0 του Star Wars Squadrons στις next-gen κονσόλες και σστην PC VR έκδοση; Μάθε περισσότερα εδώ!

Το νεότερο παιχνίδι Star Wars θα γίνει ακόμα καλύτερο στη next-gen γενιά κονσολών πολύ σύντομα! Το Update 3.0 για το Star Wars Squadrons θα αναβαθμίσει σημαντικά την εμπειρία στο PS5 και τα Xbox Series X|S. Αναβαθμισμένη είναι και η εμπειρία στο PC για όσους παίζουν σε VR headset.

Για το PS5 η τελευταία αναβάθμιση του παιχνιδιού φέρνει βελτιωμένη ποιότητα εικόνας και φωτισμού. Στα Xbox Series X και Series S το update είναι ακόμα πιο σημαντικό, καθώς προσθέτει πολύ χρήσιμα χαρακτηριστικά: ανάλυση 4K και ρυθμό ανανέωσης μέχρι 120fps. Επιπλέον σε αυτή την έκδοση υποστηρίζεται και το Variable Refresh Rate, οπότε, αν κάτι τέτοιο προσφέρεται και στην οθόνη ή την τηλεόρασή σου, το gameplay θα παραμένει ομαλό ακόμα κι αν τα fps πέσουν χαμηλότερα από το μέγιστο ρυθμό ανανέωσης του πάνελ.

Στο PC οι βελτιώσεις της νέας έκδοσης επικεντρώνονται στην εικονική πραγματικότητα όπως είπαμε. Η βασικότερη αλλαγή είναι ότι δίνεται η επιλογή για forward rendering, το οποίο βελτιώνει την απόδοση του παιχνιδιού. Αν παίζεις σε headset υψηλής ανάλυσης, όπως το Valve Index, μπορείς επίσης να απολαύσεις μεγαλύτερη ανάλυση στο παιχνίδι μετά το τελευταίο update.

Οι υπόλοιπες αλλαγές του Update 3.0 για το Star Wars Squadrons επικεντρώνονται σε βελτιώσεις απόδοσης και διόρθωση διαφόρων bugs που έχουν παρουσιαστεί ενώ προστέθηκαν επίσης και μερικές νέες επιλογές διακόσμησης των οχημάτων του παιχνιδιού.

Αν δεν έχεις παίξει ακόμα το παιχνίδι, αλλά είσαι fan του Star Wars, τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία να το αποκτήσεις. Βρες το Star Wars Squadrons διαθέσιμο στο public.gr με έκπτωση 25% για τη Black Friday και ξεκίνα τις διαγαλαξιακές μάχες!