Στις 7 Σεπτεμβρίου το ντοκιμαντέρ για την ιστορία του PlayStation!

Περίληψη: Αρχίζει το επίσημο countdown για το From Bedrooms to Billions: The PlayStation Revolution, ένα ντοκιμαντέρ στο οποίο θα παρουσιαστούν οι λόγοι επιτυχίας της θρυλικής κονσόλας από το 1994 ως σήμερα!

Ένα ντοκιμαντέρ που θα αφιερώνεται στην ιστορία του PlayStation θα κάνει πρεμιέρα στις 7 Σεπτεμβρίου. Ο λόγος για το From Bedrooms to Billions: The PlayStation Revolution. Στο video θα παρουσιαστούν οι λόγοι επιτυχίας του PlayStation από την πρώτη κονσόλα το 1994 έως και σήμερα.

Το project αυτής της σειράς ντοκιμαντέρ ξεκίνησε στο Kickstarter και στο νέο επεισόδιο οι αδερφοί Caufield θα ρίξουν μια ματιά στο παρασκήνιο μιας εκ των πρωταγωνιστών της αγοράς του gaming.

Video Duration
2:32


Στο ντοκιμαντέρ θα υπάρχουν συνεντεύξεις και υλικό από δουλειά που έχουν κάνει στελέχη και συνεργάτες της Sony, όπως οι Mark Cerny, Hideo Kojima, Shinji Mikami, Jim Ryan, Phil Harrison, Kazunori Yamauchi, David Jaffe και άλλοι.

Μην ξεχάσετε να συμπληρώσετε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το PS5, αν σας ενδιαφέρει να το αποκτήσετε από τους πρώτους!