Tony Hawk's Pro Skater 1 & 2 / Έρχεται τον Ιούνιο στο Nintendo Switch

Περίληψη: Καταφθάνει και στο Nintendo Switch το μοναδικό remake του Tony Hawk's Pro Skater 1&2. Τι θα δούμε στο θρυλικό παιχνίδι;

Όλοι γνωρίζουμε ότι το Tony Hawk's Pro Skater 1&2, η πιο κλασική σειρά όλων των εποχών, επέστρεψε τον Μάρτιο σε remake στο PS5 και στο Xbox Series X|S. Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, πολύ σύντομα περιμένουμε και την νέα έκδοση του παιχνιδιού στη μοναδική κονσόλα Nintendo Switch. Πιο συγκεκριμένα αναμένουμε το επιτυχημένο παιχνίδι να κυκλοφορήσει στις 25 Ιουνίου.

Video Duration
1:22


Το Tony Hawk αποτελούσε ένα από τα αγαπημένα και επιτυχημένα παιχνίδια της δεκαετίας του ’90. Μετά από περίπου 20 χρόνια, ξανασυναντάμε το κορυφαίο παιχνίδι σε remake για να μας ξυπνήσει όλες τις παλιές, καλές αναμνήσεις. Τα περισσότερα στοιχεία του τα διατηρεί όπως ήταν, εκτός από μερικές προσαρμογές και προσθήκες. Tα γραφικά έχουν ανανεωθεί, το σενάριο περιλαμβάνει και τα σημερινά δεδομένα, το tracklist είναι απίστευτο και τα κόλπα έχουν ανανεωθεί και πολλαπλασιαστεί. Το gameplay φυσικά παραμένει original όπως το αγαπήσαμε!

Η προσθήκη του παιχνιδιού αυτού στο Nintendo Switch είναι ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να συμβεί για αυτό το καλοκαίρι!

Stay tuned στο Public Blog για όλα τα gaming news!