Ubisoft Forward: Far Cry 6, Assassin’s Creed Valhalla και Watch Dogs Legion στο προσκήνιο

Περίληψη: To Ubisoft Forward ολοκληρώθηκε με πλούσιο και... ιδιαίτερο περιεχόμενο. Ας δούμε τις πιο σημαντικές ανακοινώσεις!

Η Ubisoft ολοκλήρωσε το πρώτο ψηφιακό της event με τίτλο Ubisoft Forward το βράδυ της Κυριακής και το... μενού είχε αρκετό και ιδιαίτερο περιεχόμενο. Ας δούμε τις πιο σημαντικές ανακοινώσεις, μία προς μία.

Far Cry 6

Το νεότερο game της σειράς θα κυκλοφορήσει στις 18 Φεβρουαρίου 2021 για PCXbox One και Xbox Series XPS4 και PS5 και θα υποστηρίζεται η δωρεάν αναβάθμιση στην έκδοση της επόμενης γενιάς. Πρωταγωνιστής ως κακός θα είναι ο Giancarlo Esposito και στο πλευρό του θα βρίσκεται ο 13χρονος γιος του Coco (Anthony Gonzalezas). Ο ήρωας, που αναλαμβάνει ο παίκτης, είναι ο Dani Rojas, κάτοικος της Yara που παλεύει να πολεμήσει την τυραννία.

Video Duration
2:09
Video Duration
4:05


Watch Dogs Legion

Στα του Watch Dogs Legion μάθαμε τελική ημερομηνία κυκλοφορίας, που είναι η 29η Οκτωβρίου 2020, και θα το δούμε σε εκδόσεις για PC, Xbox One και PS4. Στο νεότερο μέρος της σειράς οι παίκτες θα έχουν στη διάθεσή τους έως και 20 χαρακτήρες ταυτόχρονα, ο καθένας με τη δική του ιστορία. Δείτε παρακάτω τα νέα videos:

Video Duration
7:48
Video Duration
4:08


Assassin’s Creed Valhalla

Το νεότερο μέρος της σειράς Assassin’s Creed θα κυκλοφορήσει στις 17 Νοεμβρίου 2020 για PCXbox One και PS4 ενώ θα ακολουθήσουν και οι σχετικές εκδόσεις για Xbox Series X και PS5. Μπορείτε να δείτε περισσότερα από το παιχνίδι στο νέο trailer και ένα ημίωρο gameplay video, που δόθηκε στη δημοσιότητα μετά το event.

Video Duration
6:01
Video Duration
31:52


Stay tuned στο Public Blog για όλα τα gaming news!