Garmin Vivoactive 4: Το smartwatch στα καλύτερά του

Περίληψη: Ψάχνεις το πρώτο σου smartwatch και οι πολλές επιλογές σε έχουν μπερδέψει; Προτιμάς πολλές λειτουργίες...

Ψάχνεις το πρώτο σου smartwatch και οι πολλές επιλογές σε έχουν μπερδέψει; Προτιμάς πολλές λειτουργίες άθλησης ή το στυλ είναι πάνω από όλα; Με τα νέα Vivoactive 4 της Garmin δεν χρειάζεται να διαλέξεις μεταξύ των δύο. Τα Vivoactive 4 και Vivoactive 4S ταιριάζουν σε κάθε καρπό και κάθε περίσταση.

Τα δύο ρολόγια διαθέτουν προηγμένες λειτουργίες άσκησης αλλά και απαράμιλλο στυλ. Η Garmin είναι φημισμένη για τα αθλητικά της ρολόγια, αλλά, τα νέα Vivoactive 4 δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τα πιο «sport» μοντέλα της γκάμας. Στα νέα Vivoactive υπάρχουν μέχρι και μέτρηση οξυγόνου, ενώ η γραφική απεικόνιση ασκήσεων σε βοηθάει να γυμναστείς σωστά και να αποφύγεις τους τραυματισμούς. Το κλασικά προφίλ άσκησης όπως τρέξιμο, κολύμβηση και ποδηλασία συμπληρώνονται από νέα όπως γιόγκα, πιλάτες, ακόμα και γκολφ!

Μέχρι και τη μουσική σου μπορείς να πάρεις μαζί καθώς τα νέα Vivoactive Series 4 έχουν ενσωματωμένο αποθηκευτικό χώρο για μέχρι και 500 τραγούδια. Τη μουσική σου μπορείς μετά να την ακούσεις με ασύρματα ακουστικά καθώς τα νέα ρολόγια της Garmin διαθέτουν και Bluetooth. Αν δεν θέλεις να περνάς τραγούδια στο ρολόι μπορείς να ακούσεις την μουσική σου μέσα από την streaming υπηρεσία που χρησιμοποιείς. Τα νέα Garmin Vivoactive 4 υποστηρίζουν το Spotify, το Amazon Music και το Deezer.

Το μόνο χαρακτηριστικό που διαχωρίζει τα δύο μοντέλα είναι το μέγεθος. Το Vivoactive 4S διαθέτει οθόνη 1,1 ίντσας με ανάλυση 218x218 pixel και βάρος μόλις 40 γραμμάρια. Το Vivoactive 4 είναι μεγαλύτερο, με οθόνη 1,3’’ ανάλυσης 260x260. Το διαφορετικό μέγεθος επηρεάζει και την απόδοση της μπαταρίας, αν και, τα δύο νέα smartwatch της Garmin προσφέρουν κορυφαία αυτονομία. To Garmin Vivoactive 4S αντέχει μέχρι και 7 ημέρες με μία πλήρη φόρτιση ενώ το Garmin Vivoactive 4 ανεβάζει αυτό το νούμερο στις 8 ημέρες.

Τα νέα ρολόγια της Garmin θα κυκλοφορήσουν σε 5 χρωματικούς συνδυασμούς για να βρεις αυτόν που ταιριάζει καλύτερα στο γούστο σου. Κάνε τα δικά σε ένα κατάστημα Public ή στο Public.gr και ανέβασε επίπεδο στην άθληση και το στυλ σου.