Garmin Vivomove 3: Το κλασικό συναντά το smart

Περίληψη: Για τους λάτρεις των κλασικών ρολογιών, η μετάβαση σε ένα smartwatch δεν είναι εύκολη απόφαση....

Για τους λάτρεις των κλασικών ρολογιών, η μετάβαση σε ένα smartwatch δεν είναι εύκολη απόφαση. Από τη μία, χάνεται η μαγεία του αναλογικού μηχανισμού, από την άλλη, οι προηγμένες λειτουργίες ενός smartwatch ίσως και να είναι αρκετές για να καλύψουν αυτή την απώλεια. Με τα νέα Vivomove 3 από την Garmin όμως δεν χρειάζεται να γίνει καμία θυσία, καθώς σε ένα ρολόι συνδυάζονται ένας κλασικός μηχανισμός με smart λειτουργίες και κρυφή οθόνη!

Τα νέα, υβριδικά ρολόγια της Garmin διαθέτουν οθόνες OLED ενσωματωμένες στο καντράν. Αυτό σημαίνει πως τα pixel μπορούν να σβήσουν τελείως και να γίνουν ένα με την πρόσοψη του ρολογιού. Όταν η οθόνη είναι σβηστή, τα νέα Garmin Vivomove 3 μοιάζουν σαν ένα οποιοδήποτε αναλογικό ρολόι. Όταν όμως έρθει κάποια ειδοποίηση ή επιλέξεις εσύ να αλληλεπιδράσεις με το ρολόι, αποκαλύπτεται η οθόνη της συσκευής.

Για κάθε καρπό και για κάθε γούστο, η σειρά Vivomove 3 έχει μία πρόταση. Για λεπτότερα χέρια, το Vivomove 3S είναι αυτό που διαθέτει το μικρότερο μέγεθος και βάρος. Η οθόνη του είναι μονόχρωμη OLED και έχει ανάλυση 64x132 πίξελ. Το μεγαλύτερο μοντέλο, Vivomove 3, διαθέτει ακριβώς την ίδια οθόνη αλλά σε μεγαλύτερο πλαίσιο.

Ενδιάμεσα στα δύο μοντέλα υπάρχει και το Garmin Vivomove Style. Αυτό όμως δεν θα το επιλέξεις για το μέγεθός του, αλλά, για τις καλύτερες δυνατότητές του. Το Style διαθέτει έγχρωμη AMOLED οθόνη με ανάλυση 240x240. Επιπλέον, είναι το μόνο Vivomove μοντέλο με Gorilla Glass 3 προστασία στην οθόνη και υποστήριξη της υπηρεσίας Garmin Pay.
Αν αναρωτιέσαι για την αυτονομία, όλα τα νέα Garmin Vivomove διαθέτουν την ίδια διάρκεια μπαταρίας. Σε χρήση smartwatch μπορούν να αντέξουν μέχρι και 5 ημέρες, ενώ σε λειτουργία ρολογιού κερδίζουν ακόμα μία εβδομάδα αυτονομίας. Οπότε δεν χρειάζονται καθημερινή φόρτιση όπως συμβαίνει με άλλα smartwatch.

Μην μπαίνεις λοιπόν σε άσκοπα διλήμματα. Με τα νέα Garmin Vivomove θα αποκτήσεις ένα κλασικό αλλά ταυτόχρονα και έξυπνο ρολόι. Ανακάλυψέ όλα τα νέα μοντέλα της Garmin στα καταστήματα Public και στο Public.gr