What's new. Ψυχαγωγία.
Ghost Recon: Wildlands. Δείτε τους νικητές του διαγωνισμού!
share mail icon share facebook icon share twitter icon share google plus icon
< Ghost Recon: Wildlands. Δείτε τους νικητές του διαγωνισμού!
> Ghost Recon: Wildlands. Δείτε τους νικητές του διαγωνισμού!
06 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

Ghost Recon: Wildlands. Δείτε τους νικητές του διαγωνισμού!

Βολιβία, μερικά χρόνια από τώρα… Αυτή η πανέμορφη Νοτιοαμερικανική χώρα έχει γίνει ο μεγαλύτερος παραγωγός κοκαΐνης στον κόσμο. Το αδίστακτο καρτέλ Santa Blanca έχει χρησιμοποιήσει την επιρροή του για να μετατρέψει τη χώρα σε κύριο παραγωγό κοκαΐνης με αποτέλεσμα να κυριαρχεί η ανομία, ο φόβος, η αδικία και η βία. Το καρτέλ σχεδιάζει να γίνει η μεγαλύτερη δύναμη του υποκόσμου, αλλά και παγκόσμια απειλή.
Ένας ανοιχτός πόλεμος δεν θα δώσει λύση. Μια χειρουργική, αόρατη και θανάσιμη προσέγγιση του προβλήματος στη βάση του είναι ο μόνος τρόπος αντιμετώπισης. Η ομάδα Ghosts, η ελίτ των Ειδικών Δυνάμεων, αποστέλλεται πίσω από τις εχθρικές γραμμές για να σπείρει το χάος, να αποσταθεροποιήσει και τελικά να σπάσει τη συμμαχία μεταξύ του Καρτέλ και της διεφθαρμένης κυβέρνησης.
Αντιμέτωπη με έναν πανούργο εχθρό σε ένα τεράστιο, εχθρικό περιβάλλον, η ομάδα Ghosts θα πρέπει να πάρει καθοριστικές αποφάσεις και να λάβει μέρος σε επικίνδυνες μάχες για να ολοκληρώσει την αποστολή της… την πιο δύσκολη και επικίνδυνη αποστολή που έχει αναλάβει μέχρι στιγμής.

Το Tom Clancy’s Chost Recon Wildlands είναι το πρώτο στρατιωτικό παιχνίδι βολών σε ένα τεράστιο, επικίνδυνο και διαδραστικό ανοιχτό κόσμο που μπορείτε να παίξετε μόνοι σας ή σε κατάσταση co-op τεσσάρων παικτών.

Η Ubisoft, στα πλαίσια της προώθησης του νέου του παιχνιδιού “Ghost Recon: Wildlands“, δημιούργησε ένα κινηματογραφικό ντοκιμαντέρ με τίτλο “Wildlands“, το οποίο ακολουθεί πραγματικούς ανθρώπους και διηγείται τις ιστορίες τους σχετικά με τη διακίνηση ναρκωτικών στη Βολιβία. Στο ντοκιμαντέρ υπάρχουν και συνεντεύξεις με υπαρκτά πρόσωπα, τόσο από την πλευρά των παρανόμων όσο και από την πλευρά της κυβέρνησης, ενώ θα δείτε και ιστορίες βίαιων αντιπαραθέσεων μεταξύ των δύο πλευρών, εμπλουτισμένες με σπάνιο οπτικοακουστικό υλικό.

Τα Public και η CD Media δίνουν τη δυνατότητα σε 30 τυχερούς να είναι παρόντες με έναν φίλο τους στον κινηματογράφο Odeon Starcity (Λ. Συγγρού 111, Νέος Κόσμος) τη Δευτέρα 6 Μαρτίου, όπου θα πραγματοποιηθεί η προβολή του ντοκιμαντέρ, στις 10 μμ.
Συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής και κερδίστε μια από τις 30 διπλές προσκλήσεις. Σε όλους τους νικητές θα προσφέρεται και δωρεάν ποπ-κορν και αναψυκτικό!

Η κλήρωση διεξήχθη και οι νικητές είναι οι:

Κανάκης Δημήτρης
Αναστασοπούλου Σοφία
Βραχά Έρη
Κανάκη Βασιλική
Μιμίδου Χαρά
Κυρίτσης Ιωάννης
Μουρτζάκη Μαρία
Μπίκος Αριστείδης
Τερζή Έλενα
Καραπάνος Σπύρος
Χατζηεμμανουήλ Δημήτρης
Βασιλά Μαρία
Φρακτοπούλου Εύα
Νασιακός Γεώργιος
Γουγή Μαρία
Σαβάρη Χριστίνα
Δαμιανίδου Μαρίνα
Παππά Μαρία
Χαλαρη Βικεντια
Αλεξίου Εύη
Ηλιακόπουλος Ιωάννης
Θεοδωροπούλου Ευσταθία
Διαβάτης Γιάννης
Ατούν Μωρίς
Βακάλη Ευφροσύνη
Παρασχακη Βασιλικη
Χασιώτης Ιωάννης
Παπαδοπούλου Ειρήνη
Κουρούση Λυδία
Διακάκης Κωνσταντίνος

 

 

1 σχόλιο για “Ghost Recon: Wildlands. Δείτε τους νικητές του διαγωνισμού!

  1. Pingback: Ghost Recon: Wildlands. Κερδίστε προσκλήσεις για τη μοναδική προβολή! | Public Blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Σχετικές ειδήσεις

    Copyright © 2019 Publicworld S.A.
    Public Blog